Meer klanten
met Google AdWords

Hoe? Je staat gegarandeerd hoog op Google, je website wordt geoptimaliseerd voor AdWords en met duidelijke statistieken blijven we verbeteren.

online producten kopen professional in Amsterdam duurzame webshop winkel in de buurt professioneel advies hoe is Brendly zó fantastisch? online diensten vacatures in de Randstad

google adwords

Adwords graphic met zoeken

Altijd bovenaan met AdWords

Met Google AdWords plaatsen we jouw website letterlijk boven de concurrentie. Voor een vast bedrag per maand zet Brendly je campagnes op, beheert je advertenties en bouwt specifieke landingspagina’s voor verschillende advertentiegroepen. Resultaat gegarandeerd: bij Google AdWords betaal je pas wanneer iemand op je advertentie klikt.

Alles onder één dak

Je website- en advertentiebeheer onder één dak is wel zo overzichtelijk. Een nieuw product lanceren of uitbreiden naar een andere afzetmarkt is met één telefoontje geregeld. Daarnaast zijn Google AdWords advertenties die perfect in lijn zijn met je website niet alleen effectiever, maar ook goedkoper. Advertentieteksten geoptimaliseerd volgens Google’s richtlijnen, met landingspagina’s specifiek per advertentie, krijgen van Google een hogere kwaliteitsscore en lagere kosten per klik (CPC). Dat betekent concreet: minder kosten, meer klanten.

Haal alles uit AdWords

Met Brendly haal je alles uit AdWords. Met advertentie-extensies voor mobiele bezoekers, locatie-targeting en distributie van je advertentiebudget over de beste momenten van de dag en/of week. We houden je met inzichtelijke rapporten (per maand of kwartaal) op de hoogte van de resultaten en verbeterpunten van je campagnes. Zo blijven we innoveren voor optimaal resultaat.

Advertentiebeheer compleet

Eigenschappen van Google AdWords beheer

Onze werkwijze

Mobiele advertenties

Vast budget

Continu optimaliseren

Automatisch inplannen

Doelgroepgericht

Eigen landingspagina's

Gelinkt met je webshop

Tijdstip targeting

Eigen account

Inzichtelijke rapporten

Wijzigingen snel geregeld

Contact
Heb je vragen, opmerkingen, complimentjes, of wil je even sparren? Neem contact op.

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18