Bovenaan in Google (SEO)

Leid klanten weg van de concurrent en naar jouw website met zoekmachineoptimalisatie

Meer informatie over SEO?
Bel 020 2440 171

Wij plaatsen je ver boven de concurrent. Letterlijk.

Analyse & rapportage

Zonder concreet actieplan is SEO een bodemloze put. Daarom onderzoeken we je doelgroep(en), zoektermen en concurrenten en formuleren zo een passende strategie voor jouw doelstellingen.

Interne optimalisatie

Google stelt hoge eisen aan website bovenaan in de zoekresultaten. Brendly ook. We zorgen voor goede laadtijden, responsief design, SSL-versleuteling en effectieve content.

Externe optimalisatie

De belangrijkste factor voor je positie op Google is je netwerk: wie linkt er naar jouw content en wat wordt er over je geschreven? Wij breiden dit netwerk uit en onderhouden links en relaties.

Zoekmachineoptimalisatie op maat

Zoekmachineoptimalisatie is voor iedereen anders. De strategie, kosten en baten zijn afhankelijk van je producten/diensten, doelgroep en doelstellingen. Daarom beginnen we ieder project met een kennismaking en een actieplan. Om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden uitgebreid door te nemen. Zo formuleren we een plan van aanpak dat past bij jouw bedrijf en budget.

Ruim 15 jaar ervaring

Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart. Een goede strategie vereist specialistische software, dagelijkse aandacht en een doorlooptijd van minimaal 6 maanden. Dat doen we graag met experts die van wanten weten.

Daarom werken we nauw samen met Heinosoft, die al sinds de geboorte van zoekmachines mede de topposities vult (sinds 1998, het jaar van de allereerste Google Doodle!). Sindsdien hebben ze 4 keer de FD Gazellen Award gewonnen, beheren ze ruim 5000 zoektermen en werken ze samen met de leukste webdesign studio van Nederland straks aan jouw website.

resultaat

resultaat

resultaat

resultaat

Interesse in die toppositie op Google?

Dan ben je aan het juiste adres! Bel direct of stuur ons een bericht, dan nemen we samen je wensen door. Vervolgens leren we je graag kennen onder het genot van een kopje koffie (of iets anders lekkers).