Full service internetbureau

We kijken graag verder dan je website. We kunnen je helpen met een nieuwe branding, zorgen voor meer leads of eens in de data van je site duiken. Ook kunnen we zorgen dat je zichtbaar bent in Google en advertentiecampagnes opzetten!

Voorbeeld case: Xinno

We bewegen graag mee met jouw bedrijf, zo ook met Xinno. Xinno specialiseert zich in IT oplossingen gericht op de advocatuur. Wij hebben met behulp van duidelijke uitleg animaties een website ontwikkeld die de technische producten van Xinno toegankelijk maakt en leads oplevert.

Je beste website ooit laten maken?

Offerte aanvragen

Logo & Branding

We denken graag mee met de identiteit van jouw bedrijf. Denk aan een logo, branding, style guide en drukwerk. Logo’s tekenen we eerst met de hand en zetten we vervolgens om in vector. Vervolgens kleden we je branding aan met complementaire kleuren en typografie. Tot slot maken we iconen sets, complementaire illustraties en meer.

 

Offerte aanvragen

Meer leads

Wil je meer uit je website halen? Wij zorgen voor meer leads door de zichtbaarheid van je website te vergroten. We maken een marketing mix op maat die uit verschillende componenten bestaat; denk aan social advertising, search advertising, SEO en meer. Wij koppelen iedere maand de voortgang terug en optimaliseren constant je campagnes.

Offerte aanvragen

Hogere conversie

Veel verkeer maar weinig conversie? Wij duiken in de data van jouw website en leggen de vinger op de zere plek. We maken een bezoekersflow die in kaart te brengt hoe bezoekers jouw website gebruiken. Vervolgens formulieren we concrete actiepunten die conversie zullen we verbeteren.

Offerte aanvragen

Hoger in Google

Wil je hoger komen in Google? Wij zoeken uit waar de kansen liggen. We zoeken naar niches waar veel volume is, in combinatie met weinig concurrentie. Vervolgens maken we een content kalender om content te creƫren waarmee je website zal gaan ranken. In overleg kunnen we ook de content creatie overnemen.

Offerte aanvragen

Foto’s & teksten

We zetten graag onze flexibele schil van freelancers in om jouw website naar het volgende niveau te tillen. We schakelen een copywriter in om jouw teksten te schrijven of we sturen onze Arthur bij je langs voor geweldige foto’s.

Offerte aanvragen

E-mail marketing

Via (geautomatiseerde) e-mail marketing kunnen we gerichte campagnes uitsturen. Denk aan eerdere klanten of personen die een whitepaper gedownload hebben. Vooral in B2B marketing is er soms tijd nodig om een bezoeker te converteren. Met e-mail marketing kan je gedurende een langere periode je expertise delen en op duurzame conversies genereren.

Offerte aanvragen