Wij zijn de jongens van Brendly

Vanuit Amsterdam voorzien we ondernemend Nederland van puntgave websites voor een vriendenprijs. Sinds 2014 gaat het strakke webdesign van Cesar hand in hand met Jacobs vlotte teksten. Daarnaast werken we o.a. samen met fotograaf Arthur, ontwerper Melissa,  animator Dylan, SEO-specialist Geerten en back-end partner Pieter. Samen verzorgen we jouw ultieme website.

Team

Contact heb je meestal met Richard. Hij houdt van mensen en van dingen regelen. Je teksten krijgen vorm door Jacob; die is van het sparren en brainstormen. Het perfect gekozen woord. Je website wordt uiteindelijk ontworpen en gebouwd door Cesar. Hij steekt jouw wensen in het mooiste jasje. Gaat goed op strak design met perfect uitgewerkte details. Altijd gedacht vanuit de functie.

Dat zijn wij. We maken graag kennis met jou!

Onze uitvalsbasis:
Molukkenstraat 200E
Amsterdam

Maak gerust een afspraak om even te komen sparren, dan zetten wij de koffie alvast klaar!

Contact
Heb je vragen, opmerkingen, complimentjes, of wil je even sparren? Neem contact op.

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18