Laptop flexwise

EFM energie consultants

Voor het groeiende EFM energie consultants werd het tijd om een nieuwe website te laten maken. Ze houden zich bezig met zo’n beetje alles dat met (duurzame) energie te maken heeft. En dat is nogal wat! Daarom hebben we op de homepagina een eigenzinnig dashboard gebouwd, waarmee je altijd snel kan vinden wat je zoekt. Elke dienst heeft zijn eigen pagina, opgedeeld in overzichtelijke subcategorieën met een navigatievenster dat meebeweegt als je scrolt. Oneindig veel informatie, maar nooit de weg kwijt!

Laptop flexwise

Flexwise

Hoe breng je een zakelijke dienst tot leven met een website? Dat was de uitdaging die wij zijn aangegaan. Met behulp van fotografie en film op locatie hebben we op een persoonlijke manier Flexwise in beeld gebracht. Gecombineerd met strakke iconografie en een custom zij-menu heeft Flexwise weer een super moderne website.

Laptop EFM v1-min

Abbot Kinney’s

Abbot Kinney’s maakt de lekkerste kokosyoghurt van Nederland. Brendly maakt de strakste websites. Een gouden combinatie.
Voor hun eenvoudige biologische product – zonder onnodige toevoegingen – wilde Abbot Kinney’s een stijlvolle website laten maken, met speelse elementen. We kozen voor wit met subtiel geanimeerde ‘kaartjes’ voor de navigatie en prachtige fotografie van onze eigen Arthur. Design en functie komen optimaal samen in de winkelzoeker en het dynamische receptenoverzicht.

Laptop EFM v1-min

WoonDoo

WoonDoo verzorgt als eerst in Nederland al het klein onderhoud in particuliere woningen voor een vast bedrag per maand. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de paden die bezoekers op de website afleggen om zich te informeren en abonnee te worden. Abonnees kunnen vervolgens in de gebruiksvriendelijke accountomgeving direct een afspraak maken in de agenda van een vakman, zoals een loodgieter of elektricien.

Laptop EFM v1-min

Bewust in de buurt

Wij houden wel van een uitdaging, in design, maar ook in functie! Bewust in de Buurt heeft niet zomaar een website laten maken; het is een eenvoudig doorzoekbare database van duurzame winkels, horeca en bedrijven in Nederland. Tik simpelweg in wat je zoekt – zoals ‘terrasje’ of ‘shirt’ – en vind direct het duurzame aanbod bij jou in de buurt!

Contact
Heb je vragen, opmerkingen, complimentjes, of wil je even sparren? Neem contact op.

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18