Laptop flexwise

EFM energie consultants

Voor het groeiende EFM energie consultants werd het tijd om een nieuwe website te laten maken. Ze houden zich bezig met zo’n beetje alles dat met (duurzame) energie te maken heeft. En dat is nogal wat! Daarom hebben we op de homepagina een eigenzinnig dashboard gebouwd, waarmee je altijd snel kan vinden wat je zoekt. Elke dienst heeft zijn eigen pagina, opgedeeld in overzichtelijke subcategorieën met een navigatievenster dat meebeweegt als je scrolt. Oneindig veel informatie, maar nooit de weg kwijt!

Laptop Shifter

Shifter

Voor Shifter hebben we hun fantastische web app tot leven laten komen in een strakke website. De website toont de verschillende mogelijkheden die Shifter biedt en stuurt bezoekers richting het aanvragen van een demo. Gecombineerd met dynamische blogberichten en testimonials is deze website van alle markten thuis.

Laptop AAF

Amsterdam Art Fair

Amsterdam Art Fair is dé reizende kwaliteitsbeurs van hedendaagse kunst in Nederland voor liefhebber en verzamelaar. Wij hebben het unieke uiterlijk van Amsterdam Art Fair vertaald naar een passende website.

Laptop AAF

Schoolsoepie

Schoolsoepie is begonnen met twee ondernemende moeders die geloven dat meer groente voor meer kinderen niet alleen beter is, maar het leven ook een stuk leuker maakt! Wij hebben voor Schoolsoepie een website ontwikkeld waar bezoekers een abonnement op soep kunnen afsluiten. De website automatiseert de maandelijkse incasso volledig, wat het beheer super gebruiksvriendelijk maakt.

Laptop EFM v1-min

Abbot Kinney’s

Abbot Kinney’s maakt de lekkerste kokosyoghurt van Nederland. Brendly maakt de strakste websites. Een gouden combinatie.
Voor hun eenvoudige biologische product – zonder onnodige toevoegingen – wilde Abbot Kinney’s een stijlvolle website laten maken, met speelse elementen. We kozen voor wit met subtiel geanimeerde ‘kaartjes’ voor de navigatie en prachtige fotografie van onze eigen Arthur. Design en functie komen optimaal samen in de winkelzoeker en het dynamische receptenoverzicht.

Laptop flexwise

Flexwise

Hoe breng je een zakelijke dienst tot leven met een website? Dat was de uitdaging die wij zijn aangegaan. Met behulp van fotografie en film op locatie hebben we op een persoonlijke manier Flexwise in beeld gebracht. Gecombineerd met strakke iconografie en een custom zij-menu heeft Flexwise weer een super moderne website.

Laptop buitenspeel

Buitenspeel

Buitenspeel B.V. bestaat sinds 2006 en is inmiddels al ruim tien jaar bezig met haar missie om iedereen van alle leeftijden te laten spelen. Wij hebben voor Buitenspeel een website ontwikkeld die in 4 talen haar verhaal vertelt en haar producten toont.

Laptop buitenspeel

Europables

Europables brengt de unieke producten van Europa naar de hele wereld. Op deze manier maken ze het mogelijk om overal ter wereld te genieten van drop, stroopwafels en hagelslag. Wij realiseerden een webshop met internationale shipping, automatisch geconverteerde prijzen tussen verschillende valuta en een vertrouwd uiterlijk voor de bezoeker.

Laptop EFM v1-min

Bewust in de buurt

Wij houden wel van een uitdaging, in design, maar ook in functie! Bewust in de Buurt heeft niet zomaar een website laten maken; het is een eenvoudig doorzoekbare database van duurzame winkels, horeca en bedrijven in Nederland. Tik simpelweg in wat je zoekt – zoals ‘terrasje’ of ‘shirt’ – en vind direct het duurzame aanbod bij jou in de buurt!

Contact
Heb je vragen, opmerkingen, complimentjes, of wil je even sparren? Neem contact op.

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18