Studio

Een kijkje achter de schermen in onze designstudio in Amsterdam.

Laat de studiotelefoon rinkelen
020 2440 171

Onze mensen

Cesar Zijp

Oprichter en Design & Development Director

Cesar houdt van gelikt design, pixel-perfecte graphics en alles met een appeltje. Ook neemt hij graag een kijkje in je businessplan, want eigenlijk heeft hij gewoon ouderwets Bedrijfskunde gestudeerd aan de UvA. Met veel plezier keert hij samen met Jacob een paar keer per jaar terug naar de UvA om een gastcollege te geven.
In zijn vrije tijd houdt Cesar van hardlopen, fietsen.. haha nee natuurlijk niet. Veel te veel daglicht. In zijn vrije tijd is ie ook gewoon aan het werk, maar dan aan kleine persoonlijke projectjes en opzetjes voor vrienden.

Jacob Adriani

Oprichter en Current & New Business Director

Jacob houdt van taal, humor en mensen. Het liefst combineert hij dat alles in één, bijvoorbeeld door copy met een knipoog te schrijven voor websites van hippe, jonge start-ups. Aan zijn Liberal Arts & Sciences studie aan het Amsterdam University College heeft hij overgehouden dat hij de wereld altijd vanuit verschillende perspectieven probeert te bekijken. Overdag past hij dat toe op de structuur en inhoud van jouw website.
Op vrije avonden schrijft Jacob muziek of staat hij als stand-up comedian op de planken in de theaters en clubs van Nederland, zowel met Nederlands- als Engelstalige grappen.

Martijn van den Broeke

Projectmanager

Martijn houdt van dynamische designs, humor, mensen en muziek. Verder brainstormt hij graag met jouw over nieuwe concepten want hij studeert International Business and Management aan de HZ in Vlissingen. In zijn vrije tijd probeert hij de nieuwe Arnold Schwarzenegger te worden bij de lokale sportschool, en daar zet hij zich iedere dag voor in.

Arthur van Megen

Fotograaf & Beeldkunstenaar

Arthur is de oprichter van Het portret bureau en de vaste fotograaf voor Brendly. Zijn specialiteit ligt bij portretten van mensen en bedrijven, waar hij met een aanstekelijke glimlach de mooiste kant van zijn modellen naar boven tovert. Met evenveel overgave en passie legt hij ook landschappen, dieren en architectuur vast. Wanneer er een nieuw fototechnisch snufje uitkomt, is Arthur de eerste die het ruikt.
In zijn vrije tijd geeft hij net iets te veel geld uit aan ongelofelijk lekkere koffie, bonenmalers, melkopschuimers en espressoapparaten.

VIP

Very Important Plant

VIP is al sinds 2015 onderdeel van Brendly en leidt vanaf de salontafel ons team van kamerplanten. Heb of ben jij ook een kamerplant die ons team kan versterken? Laat het ons weten!

Proef de sfeer

Kom eens kennismaken!

Dit team staat altijd open voor een tof, nieuw project. Daarvoor leren we jou natuurlijk graag eerst wat beter kennen! Bel direct of stuur ons een bericht, dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie in onze studio.