Studio

Een kijkje achter de schermen in onze designstudio in Amsterdam.

Laat de studiotelefoon rinkelen
020 2440 171

Onze organisatie

Brendly is dé webdesign boetiek van Amsterdam. Met een toegankelijk team staan we klaar om voor start-ups en corporates onderscheidende websites te ontwikkelen. Brendly staat voor toegankelijkheid, daarom werken we met een klein en persoonlijk core team. Om toch een breed scala aan diensten te kunnen leveren, werken we samen met een geselecteerd team van vaste specialisten. Dit combineert de flexibiliteit van het nieuwe werken met een ouderwets persoonlijk karakter.

Ons core team

Cesar

Oprichter

Cesar houdt van gelikt design, pixel-perfecte graphics en alles met een appeltje. Ook neemt hij graag een kijkje in je businessplan, want eigenlijk heeft hij gewoon ouderwets Bedrijfskunde gestudeerd aan de UvA. Met veel plezier keert hij samen met Jacob een paar keer per jaar terug naar de UvA om een gastcollege te geven.
In zijn vrije tijd houdt Cesar van hardlopen, fietsen.. haha nee natuurlijk niet. Veel te veel daglicht. In zijn vrije tijd is ie ook gewoon aan het werk, maar dan aan kleine persoonlijke projectjes en opzetjes voor vrienden.

Marjolijn

Current Business Director

Marjolijn is de duizendpoot die Brendly draaiende houdt. Als onderdeel van het core team heeft ze haar eigen portfolio klanten die ze begeleidt. Daarnaast draagt ze zorg voor de interne processen van Brendly. Ze is gepassioneerd, ambitieus en gaat voor kwaliteit. Marjolijn is in staat om een visie ook werkelijk om te zetten in realiteit. Wanneer zij een plan heeft, komt het er! Ze is een echte motivator, die haar team weet te inspireren en te enthousiasmeren. In haar vrije tijd staat haar gezin op de eerste plaats. Deze keukenprinses maakt graag iets lekkers klaar, en dat lukt haar aardig!

Luc

Projectmanager

Luc houdt van creatieve designs, humor, sociaal contact en slim maar hard werken. Hij vindt alles op gebied van marketing interessant, hij studeert dan ook Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Verder staat hij altijd voor je klaar en helpt hij je met allerlei dingen rondom je website. In zijn vrije tijd spendeert hij graag tijd met familie en vrienden en probeert hij alles uit zichzelf te halen. Oh ja, en hij probeert een nieuwe IKEA-kast te worden door zeer regelmatig naar de sportschool te gaan.

Jacob

Copywriter

Jacob houdt van taal, humor en mensen. Het liefst combineert hij dat alles in één, bijvoorbeeld door copy met een knipoog te schrijven voor websites van hippe, jonge start-ups. Aan zijn Liberal Arts & Sciences studie aan het Amsterdam University College heeft hij overgehouden dat hij de wereld altijd vanuit verschillende perspectieven probeert te bekijken. Overdag past hij dat toe op de structuur en inhoud van jouw website.
Op vrije avonden schrijft Jacob muziek of staat hij als stand-up comedian op de planken in de theaters en clubs van Nederland, zowel met Nederlands- als Engelstalige grappen.

Arthur

Fotograaf & Beeldkunstenaar

Arthur is de oprichter van Het portret bureau en de vaste fotograaf voor Brendly. Zijn specialiteit ligt bij portretten van mensen en bedrijven, waar hij met een aanstekelijke glimlach de mooiste kant van zijn modellen naar boven tovert. Met evenveel overgave en passie legt hij ook landschappen, dieren en architectuur vast. Wanneer er een nieuw fototechnisch snufje uitkomt, is Arthur de eerste die het ruikt.
In zijn vrije tijd geeft hij net iets te veel geld uit aan ongelofelijk lekkere koffie, bonenmalers, melkopschuimers en espressoapparaten.

VIP

Very Important Plant

VIP is al sinds 2015 onderdeel van Brendly en leidt vanaf de salontafel ons team van kamerplanten. Heb of ben jij ook een kamerplant die ons team kan versterken? Laat het ons weten!

Proef de sfeer

Kom eens kennismaken!

Dit team staat altijd open voor een tof, nieuw project. Daarvoor leren we jou natuurlijk graag eerst wat beter kennen! Bel direct of stuur ons een bericht, dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie in onze studio.