Webshop laten maken

Wij ontwikkelen WordPress webshops met een uniek design en eigen karakter! Wij maken shops die verder gaan dan een product raster en een iDeal knopje. Naast fysieke producten kan je met onze shops ook abonnementen, downloads en veel meer verkopen.

Persoonlijk advies

Je hebt gedurende het project altijd een vast aanspreekpunt met hands-on kennis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn. We denken graag mee met je website in brede zin: als onderdeel van je volledige marketing. Dus stel vooral moeilijke vragen.

Eigenzinnig design

Een goede webshop is veel meer dan alleen een product raster. Onze shops belichamen jouw merk en zijn intergraal onderdeel van je branding. Goed design wekt vertrouwen en verhoogt conversie.

WordPress & maatwerk

Wij combineren het beste van beide werelden: de efficiëntie van WordPress en WooCommerce met de kracht en het proces van maatwerk. Door op basis van WooCommerce (waar 30% van alle webshops op draait) te bouwen is je website oneindig uitbreidbaar. Hierdoor kunnen we snel schakelen en efficiënt functionaliteiten toevoegen!

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan websites en webshops. We zetten ook je onderscheidende branding neer of optimaliseren je Facebook campagne. Ook sturen we met liefde een fotograaf langs en helpen we je met adverteren in Google.

Webshops met maatwerk design

Maatwerk design vraagt creativiteit. En voor échte creativiteit heb je persoonlijk contact nodig. Daarom starten we ieder project met een persoonlijke brainstorm. Daarnaast komen we samen voor feedback gedurende het proces en sluiten we af met een oplevergesprek.

 • Je webshop is even sterk als de ideeën die eraan ten grondslag liggen. Daarom beginnen we met een doortastende oriëntatie
 • De shop wordt met liefde met de hand ontworpen. Doorgaans werken we in verschillende rondes naar een finaal design
 • We maken je graag zelfstandig. Tijdens het oplevergesprek laten we zien hoe je je shop zelf beheert

NIKE ID

€129,95

Bestellen

Kamperplant

€39,99

Bestellen

T-shirt

€59,50

Bestellen

Download

Word lid

Abonneer

Verkoop zowel producten als diensten

Online kan je zoveel meer verkopen dan alleen fysieke producten. Denk aan producten die configureerbaar zijn door de klant, abonnementen en downloads. Daarnaast hebben we ook oplossingen voor zaken als e-learning en leden websites. Allemaal gemakkelijk verkocht via iDeal of een andere betaalmethode.

 • Verkoop fysieke producten, laat indien nodig de klant het product configureren. Van het kiezen van een schoenmaat tot extra accessoires!
 • Verkoop downloads en digitale producten, oneindig schaalbaar en volledig automatisch
 • Verkoop abonnementen, perfect voor zaken als coaching of een maaltijd box!
 • Verkoop de toegang tot je website, ideaal voor een e-learning website

Eenmalige en terugkerende betalingen

Periodieke betalingen

Gemakkelijk periodieke abonnementen verkopen voor;

 • Lidmaatschappen voor premium content
 • Maaltijdboxen en periodieke producten
 • Diensten als training en coaching
 • Wat je maar wilt

Perfect op tablet en mobiel

Uiteraard werken al onze sites perfect op ieder apparaat. Van iPhone tot Android. Van Galaxy Tab tot 4K Ultra HD tv.

Leuk die holistische aanpak, maar nu even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans gaan we in 10-12 weken van kennismaking tot oplevering. Je doorloopt dit proces samen met je persoonlijke accountmanager.

Kosten

Onze offertes zijn overzichtelijk opgebroken in afzonderlijke posten met een vast aantal uren. Zo weet je waar je aan toe bent.

Webshops

Yes, webshops doen we ook! Of je nu fysieke producten verkoopt, ebooks, maaltijdbox-abonnementen of concertkaartjes.

Anders nog iets?

We ondersteunen je ook met hosting, fotografie, hoog scoren in Google (SEO), copywriting, logo design, animaties en video’s.

Je beste website ooit laten maken?

Offerte aanvragen