Webshop laten maken nieuwe stijl

Dat betekent: geïntegreerd in je website, gebouwd voor conversie, probleemloos alle betalingen ontvangen en gemakkelijk zelf beheren.

Jouw webshop compleet

Een goede webshop is meer dan een lijst producten en een winkelwagentje. Daarom integreren wij je webshop in een volledig verzorgde website. Met design dat het karakter van je winkel ondersteund en het gemakkelijk maakt om je fysieke en digitale producten/diensten aantrekkelijk online te verkopen. En groeit je winkel? Dan groeit de website met je mee. Ook buiten Nederland.

Gebouwd voor conversie

Een goede verkoop begint ver voordat iemand op ‘bestellen’ klikt. Maak het je klanten makkelijk met productcategorieën, -tags en een uitgebreide zoekfunctie. Geef je belangrijkste producten moeiteloos de aandacht, bijvoorbeeld door automatisch altijd de 3 nieuwste producten op de homepagina te tonen. Stuur je klanten met pakkende call-to-actions. Of geef kortingscodes wanneer iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief of je Facebook-pagina liket.

VM voorbeeld

Veilig. Eenvoudig. Overzichtelijk.

Onze webshops verwerken betalingen met Mollie. Dat betekent dat alle gegevens gegarandeerd op beveiligde Europese servers staan. Of je nu uit Nederland een betaling ontvangt via iDeal, uit de VS met creditcard of uit China met Bitcoin. En gaat er iets mis met een bestelling? Met één klik stort je de betaling terug. Alles komt samen in één systeem, met realtime statistieken, en is eenvoudig zelf te beheren.

VM voorbeeld

Alles in de hand

Beheer gemakkelijk zelf je webshop. Voeg nieuwe producten toe, of verander van huidige producten de beschrijving, foto of prijs. Geef een tijdelijke korting of een gratis download bij aankoop. Check je voorraad en beheer eenvoudig je uitverkochte producten. Jouw webshop, jouw wensen.

VM voorbeeld

Jouw webshop nieuwe stijl

Altijd inbegrepen

Onze werkwijze

WordPress CMS

Responsief

Eigen account

Inzicht in bezoekers

Zoekmachinevriendelijk

Geïntegreerd in je website

Uniek design

Gericht op conversie

Zelf aanpassen

Kortingscodes

Voorraadbeheer

iDeal, PayPal & creditcard

Persoonlijke intake

Vast contactpersoon

Overleggen? Graag!

Persoonlijke hulp

Domeinnaam, hosting & email: alles kan

Contact
Heb je vragen, opmerkingen, complimentjes, of wil je even sparren? Neem contact op.

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18