image

Doortastende oriëntatie:
de strategie voor online succes

Hoe een Brendly website zich onderscheidt van de massa

Start vandaag nog!
Bel 020 2440 171

Op basis van objectieve (en obsessieve) analyse

De ideale customer journey

Met een zorgvuldige analyse van bezoekersstatistieken stippelen we de ideale customer journey van jouw bezoekers uit. Zo spitsen we de website perfect toe op jouw doelgroep.

Gericht op jouw doelen

Een nieuwe markt aanboren, groei verdubbelen, je bedrijf herpositioneren. Waar je focus ook ligt, we stellen de website in dienst van jouw doelstellingen.

Streef de concurrentie voorbij

We ontwerpen de website met oog op (inter)nationale spelers in de markt. Wat doen zij goed en waar laten zij kansen liggen? We gaan voor nummer 1.

Aan de slag met je persoonlijke accountmanager

Jouw Brendly accountmanager neemt je mee in de wereld van webdesign en online marketing. Samen stellen we de uitdagingen en doelen voor jouw website op. Dat doen we onder andere door:

 • Overleggen, testen en brainstormen
 • Bezoekersstatistieken doorlichten
 • Concurrentie analyseren
 • Experts in design, content, SEO, etc. erbij betrekken

Naar de tekentafel

We schetsen

Eerst gaan we aan de slag met pen en papier. Of eigenlijk, met stylus en tablet. Met digitale schetsen verkennen we verschillende mogelijkheden en designs.

We maken prototypes

Niet elke uitdaging laat zich tussen de oren oplossen. Om te innoveren moet je soms gewoon beginnen. Van de belangrijkste functies of designs maken we daarom eerst een prototype.

Iteratie na iteratie

We brengen het design tot leven met werktekeningen; visuele representaties die het overleg- en designproces faciliteren. In minimaal drie iteraties werken we toe naar jouw optimale webdesign.

Co-creatie: klaar voor succes

Na veelvuldig brainstormen, schetsen, bellen, testen en een handvol eureka-momenten hebben we een allesomvattende online strategie en volledig uitgewerkt webdesign. We hebben geleerd van elkaars expertise. Alles staat klaar om de beste website in jouw branche te ontwikkelen:

Brendly kent de uitdaging

 • We kennen jou, je bedrijf, zelfs je koffie op kantoor
 • We ademen jouw missie, normen en waarden
 • We zijn bekend met je doelgroep(en) en waardevolle niches
 • We weten hoe we dit alles combineren in één meesterwerk

Jij kent de mogelijkheden

 • Je kunt webdesign doorgronden alsof je zelf ontwerpt
 • Je weet hoe belangrijk alles om de website heen is
 • Je weet hoe jouw branche zich online profileert
 • Je weet wat er beter kan en hoe je dat bereikt

Alles staat klaar om je beste website ooit te ontwikkelen.

Meer over website laten maken

Uitgelichte case: Amsterdam Art Fair

Amsterdam Art Fair is de brutaalste hedendaagse kunstbeurs van Amsterdam. Voor hun derde jaargang was het tijd om de marketing en kaartverkoop professioneler aan te pakken.

Samen hebben we de huisstijl verwerkt tot een gewaagd, interactief webdesign dat overstroomt van dezelfde eigenzinnige sfeer als de beurs zelf. Fotografie van vorige edities omvat alle doelgroepen: jonge verzamelaars, oudere kunstliefhebbers, randstedelingen en kunstenaars. Daarnaast is de website tweetalig, om ook toeristen en expats aan te spreken. De belangrijkste informatie is voor iedereen direct zichtbaar, zowel op pc als mobiel. Neem zelf een kijkje!

Bekijk website

Leuk die holistische aanpak, maar nu even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans gaan we in 4-8 weken van kennismaking tot oplevering. Je doorloopt dit proces samen met je persoonlijke accountmanager.

Kosten

Je hebt al een complete Brendly website vanaf €3.000. Onze offertes zijn overzichtelijk opgebroken in afzonderlijke posten met een vast aantal uren. Zo weet je waar je aan toe bent.

Webshops

Yes, webshops doen we ook! Of je nu fysieke producten verkoopt, ebooks, maaltijdbox-abonnementen of concertkaartjes.

Anders nog iets?

We ondersteunen je ook met hosting, fotografie, hoog scoren in Google (SEO), copywriting, logo design, animaties en video’s.

Interesse? We drinken graag een kopje koffie.

Klaar voor online succes? Dan ben je bij Brendly aan het juiste adres! Bel direct of stuur ons een bericht, dan nemen we beknopt je wensen voor de website door. Vervolgens leren we je graag kennen onder het genot van een kopje koffie.