Case: Abbot Kinney’s

Abbot Kinney’s heeft door Brendly een nieuwe WordPress website laten maken om op verschillende manieren te verbinden met haar fans. Bezoekers kunnen recepten vinden, artikelen lezen, een winkel zoeken en natuurlijk meer informatie vinden over de plantaardige producten.

6-talige
website

Recepten &
blog functie

Internationale winkelzoeker

3+ jaar samenwerking

Hoi. Bojour. Hallå. Hola. Hi. Hallo.

Abbot Kinney’s bedient een grote internationale markt. Voor iedere pagina worden de meertalige versies bijgehouden; zo is het beheer overzichtelijk op één plek.

screenshot

Geschikt voor ieder apparaat

Omdat het design voor een groot deel op blokken en kaarten is gebaseerd, is het design gemakkelijk anders in te delen voor verschillende schermen. Blog berichten zoals hieronder getoond kunnen bijvoorbeeld perfect onder elkaar getoond worden.

screenshot

Minimalistisch & gebruiksvriendelijk design

Het is onze passie om design de content te laten ondersteunen. Voor de minimalistische stijl van Abbot Kinney’s hebben we gekozen voor lichte kleuren en overzichtelijke kaarten met een zachte schaduw. Deze kaarten komen op verschillende plekken terug in het design en brengen het geheel samen.

screenshot

screenshot

Blogberichten en recepten volledig in eigen beheer

De website bevat inmiddels honderden pagina’s, ingedeeld in verschillende soorten content. De marketing managers van Abbot Kinney’s houden zelf de blog bij, publiceren recepten en houden de content op de website op deze manier vers.

screenshot

screenshot

Vind één van de duizend winkels

Via een paar clicks vind je een winkel bij jou in de buurt. Je kan zoeken op een bepaald adres, of de website kan via je browser je locatie ophalen. Wel zo makkelijk.

screenshot

Ook zo'n fantastische website?

Alle bovenstaande websites begonnen met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.