Case: Damrak Gin

Voor Bols hebben we voor hun nieuwe dranklijn Damrak Gin een website gebouwd om het merk neer te zetten in Nederland en de Verenigde Staten. Onderdeel van de huisstijl is een sinaasappel, dus deze is op verschillende plaatsen in het design verwerkt. De website is tweetalig, bevat recepten en linkt met Instagram. Daarnaast bevat de Engelstalige variant een winkelzoeker. Daarnaast bevat de website ook onder de motorkap krachtige functies, zoals een leeftijdcheck.

2-talige
website

Recepten &
ideeën

Winkelzoeker

Leeftijdcheck

Herkenbare huisstijl als hoeksteen

De sinaasappel staat centraal voor de gin van Damrak Gin. Daarom komt die op verschillende plekken subtiel terug in de website. Daarnaast zorgen professionele fotografie voor een toegankelijke en aantrekkelijke look voor deze website.

screenshot

screenshot

screenshot

screenshot

Geweldig op ieder apparaat

screenshot

Aantrekkelijke selectie cocktails

Benieuwd naar wat je allemaal kan doen met een fles Damrak Gin? Wij hebben een strak vormgegeven cocktail overzicht gemaakt boordevol inspiratie.

screenshot

Vind gemakkelijk winkels met de winkelzoeker

Voor de Amerikaanse variant hebben we een winkelzoeker gemaakt. Zoek op een adres of laat de website je locatie tracken.

screenshot

Website wide leeftijd verificatie

Een perfect voorbeeld van het samensmelten van custom code en WordPress. Strak design? Helemaal op maat. Leeftijd verificatie? Daar is een plug-in voor.

screenshot

Ook zo'n fantastische website?

Ook de bovenstaande website begon met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.

Offerte aanvragen

We gebruiken je gegevens alleen om je aanvraag te beantwoorden. Zie ook ons privacy beleid.