Case: Shifter

Voor Shifter hebben we een website ontwikkeld om hun software tot illustreren en om leads binnen te halen voor een vrijblijvende demo. We hebben aantrekkelijke call-to-actions gecombineerd met strakke renders van verschillende apparaten. Op deze manier komt de software van Shifter tot leven op alle platformen. Van Windows tot Mac, van Android tot iPhone en iPad.

Gericht op
conversie

Apparaat
renders

Landings-
pagina’s

Optie
configurator

Schitterend op ieder platform

We laten graag zien dat een moderne web app altijd en overal werkt. Daarom hebben we de software van Shifter tot leven laten komen op Windows computers, Macs, Android toestellen en iOS apparaten.

screenshot

screenshot

screenshot

screenshot

Krachtige pakket vergelijking

Shifter biedt veel features. Daarom hebben we een duidelijk overzicht gemaakt om de mogelijkheden van ieder pakket inzichtelijk te maken.

screenshot

Gericht op conversie

We hebben de website zo ingericht, dat het altijd mogelijk is om een demo aan te vragen. Zodra de gebruiker omhoog scrollt, komt het menu in beeld met een demo aanvraag knop. Daarnaast eindigt iedere pagina in twee call-to-actions.

screenshot

Ook zo'n fantastische website?

Ook de bovenstaande website begon met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.

Offerte aanvragen

We gebruiken je gegevens alleen om je aanvraag te beantwoorden. Zie ook ons privacy beleid.