Case: Xinno

Xinno heeft door Brendly een nieuwe WordPress website laten maken om haar complexe software product toegankelijk te maken voor advocaten. Met behulp van uitleg animaties worden de voordelen van werken in de cloud uitgelegd. Daarnaast zijn er uitlegpagina’s die andere voordelen illustreren, een veelgestelde vragen pagina en toegang tot de helpdesk. Uiteraard hebben we conversie en lead generatie niet uit het oog te verloren. Iedere pagina eindigt in een call-to-action, en contactgegevens zijn altijd in beeld via de mee scrollende menubalk.

Custom uitleg animaties

Illustraties & iconografie

Persoonlijke fotografie

E-mail
marketing

Aandachtstrekker

We beginnen graag sterk; bezoekers bepalen in de eerste 2 seconden of ze op een website blijven. Daarom opent de website van Xinno met een timelapse van hun kantoor. Zo grijpen we gelijk de aandacht van de bezoeker.

Geschikt voor ieder apparaat

Uiteraard werkt de website goed op ieder apparaat. Deze website bevat complexe animaties op effecten. We bepalen per apparaat of alles goed werkt. We zetten bijvoorbeeld bepaalde animaties uit op mobiele apparaten, zodat alles zonder hakkelen blijft werken.

screenshot

Geanimeerde uitleg animaties

De uitdaging; complexe remote desktop diensten verkopen aan advocaten. Hoe je dat doet? Niet met lappen tekst, die worden niet gelezen. Daarom hebben we uitleg animaties gemaakt die belangrijke functies duidelijk maken. Zie de animatie over de veiligheid van je data hiernaast:

Vrolijke iconografie

Om de online huisstijl van Xinno toegankelijk te houden, hebben we gebruik gemaakt van aantrekkelijke iconografie. Niks is zo saai als een lange opsomming. Met aantrekkelijk design komt het geheel toch nog tot leven.

screenshot

Gericht op conversie

Strak design is onze passie, maar ook pas het begin. Iedere Brendly-website heeft het een doel. In dit geval het binnenhalen van leads. Daarom is de contactinformatie van Xinno altijd zichtbaar in de menubalk. Daarnaast eindigt iedere pagina op de website van Xinno in twee knoppen; zo heeft de bezoeker altijd wat te doen en blijft ‘ie op de website.

screenshot

Persoonlijke fotografie

Onze eigen Arthur heeft op locatie beelden geschoten. Dit geeft de website een geweldig persoonlijk karakter. Je zit bijna letterlijk bij de collega’s van Xinno aan tafel.

screenshot

screenshot

screenshot

Ook zo'n fantastische website?

Alle bovenstaande websites begonnen met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.