Ons werk

Op deze pagina vind je een kleine greep uit de 125+ projecten die we de afgelopen 2 jaar hebben opgeleverd.

BS Toys

Clean, fris design voor het internationale speelgoedmerk BS Toys. Met o.a. een uitgebreide productcatalogus in 4 talen voor consumenten en partners.

Naar website

Shifter

Analytisch gedreven website voor zakelijke software. Ontwikkeld in verschillende fases met continue rapportage en verbeteringen.

Naar website

Spy-Fy

Eenduidige webshop voor de Spy-Slide, die een succes werd op Kickstarter. Clean design dat de bezoeker soepel van intro tot conversie leidt.

Naar website

Miss Letterpress

Originele webshop voor Letterpress drukwerk op maat. Gelanceerd met complete SEO- en AdWords-strategie.

Naar website

EFM

Intuïtieve website, toegespitst op gemeentes en corporate klanten. Duidelijke navigatie op de home- en dienstenpagina's leidt iedere bezoeker tot de belangrijkste informatie en tot contact.

Naar website

Intriq

Een sprekende website met een schepje lef, voor technische recruitment met een persoonlijke aanpak. Met een vacaturedatabase gekoppeld aan het grootste vacaturesysteem in de branche.

Naar website

Paul Zuidgeest Landschapsarchitect

Een eigenzinnige website geoptimaliseerd voor kantoorschermen. Veel informatie is direct in beeld door de drie kolommen waarin de content is ingedeeld. Een op maat ontworpen portfolio maakt de site af.

Naar website

Sendependa

Hippe website voor muzikale start-up om jonge artiesten en producers aan te trekken.

Naar website

The Peeling Company

Website met minimalistisch, clean design voor een huidkliniek in Amsterdam. Compleet met webshop en online booking-systeem.

Naar website

Ingezicht

Kleurrijke website voor bedrijfstrainer in non-verbale communicatie.

Naar website

Het portret bureau

Een portfolio op maat voor de beste bedrijfsfotograaf van Amsterdam. De donkere kleurstelling en grote afbeeldingen laten de fotografie voor zich spreken.

Naar website

Abbot Kinney's

Minimalistisch, Scandinavisch-geïnspireerd webdesign voor het hipste zuivelalternatief van Europa. Met receptendatabase, productencatalogus en lifestyle blog.

Naar website

Schoolsoepie

Een speelse, aantrekkelijke webshop voor abonnementen op biologische groentesoepen, voor thuis en op school.

Naar website

Rinkelfilm

Een strakke portfolio website voor de filmproducenten achter onder andere "Een Echte Vermeer" en "Playboy Priest".

Naar website

Amsterdam Art Fair

Een website even kleurrijk en eigenzinnig als de kunstbeurs zelf. Met persberichten, ticketverkoop en alle informatie omtrent de beurs in twee talen.

Naar website

Serving Earth

Een frisse one-pager voor duurzaamheidstrainingen in de horeca. De website presenteert duidelijk en direct het aanbod en zorgt in de gelimiteerde ruimte van een one-pager voor verschillende call-to-action mogelijkheden.

Naar website

Flexwise

Een zakelijke website met persoonlijke touch. Video- en fotografie van onze eigen Arthur geven de recruiters een gezicht en brengen de persoonlijke aanpak direct op de homepagina tot leven.

Naar website

Bewust in de Buurt

Een Brendly initiatief dat gemanaged wordt door de studentenondernemers van Enactus. Een intuïtieve zoekmachine voor het vinden van duurzame alternatieven op je buurtsuper, kledingzaak of stamkroeg.

Naar website

Plantics

One-pager voor een start-up uit de scheikundeafdeling van de Universiteit van Amsterdam. Een nieuw soort bio-plastic wordt gepresenteerd en de industriële mogelijkheden uiteengezet.

Naar website

Van Reek Training

Website voor een communicatiecoach. Het thema 'water' maakt de lastig te visualiseren dienst concreet en maakt het design een organisch geheel.

Naar website

Europables

Wereldwijde webshop voor producten uit Europa. Brendly ontwierp het logo, de huisstijl en de website.

Naar website

Ook zo'n fantastische website?

Alle bovenstaande websites begonnen met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.