Team & studio

Een kijkje achter de schermen in onze webdesign studio’s in Amsterdam en Breda. Vanuit deze uitvalsbasis voorzien we Nederland van strakke websites die werken. Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken!

Onze mensen

Michelle

Project Manager

Michelle is onderdeel van het team als onze projectmanager. Ze houdt zich graag bezig met het onderhouden van klantcontact en vindt het heerlijk om overzicht te bewaren over de projecten. Voor een goede planning kun je bij haar terecht en ze heeft graag overal een vinger in de pap. Michelle werkt het liefst onder het motto: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

In haar vrije tijd trapt ze het liefst een balletje met haar voetbalteam of is ze te vinden op het terras voor een drankje en hapje. Het Bourgondische leven als uitgangspunt.

Kevin

Front-end developer

Kevin is onze gezellige Brabo én een front-end developer. Deze combinatie zorgt voor mooi geschreven code die onze websites hun wow-effect geven en een consultant die je naast Nerd ook in gewoon Nederlands goed kan uitleggen wat er allemaal gebeurt om een website van A tot Z te krijgen. Verder is Kevin altijd in voor een borrel, en in zijn vrije tijd? Maakt die ook websites, waarom niet hè?

Michiel

Digital consultant

Michiel is specialist als het aankomt op het koppelen van verschillende online kanalen om op een slimme manier verkoop of leads te genereren. Daarnaast houdt hij zich bezig met de optimalisatie van websites en processen op basis van data. Hij draagt zorg voor data analyses en hij zit dagelijks samen met klanten om te kijken hoe de huidige doelen makkelijker en slimmer te behalen zijn. Tot slot is hij gecertificeerd in AdWords en Analytics.

Max

Senior Designer

Max kan iets magisch, namelijk jouw gedachten omzetten in kleur en beeld. Hij maakt pakkende webdesigns voor de meest uiteenlopende klanten en kan daarnaast briljante logo's en huisstijlen neerzetten.

Danaë

Content marketeer

Danaë is onze content marketeer. Met een passie voor marketing en een master in persuasive communications weet ze precies wat ze moet schrijven om je te overtuigen of het nu een slogan of de tekst voor een volledige website is. Verder is ze een master van koffie en kan je ze je alles vertellen over films en de theorie die er bij komt kijken.

Femke

Videograaf

Als onze vaste videograaf en animator (2D) is Femke de persoon die wij bellen voor video materiaal. Heb je een vette promo video nodig of een case die je graag met de wereld wild delen: Femke filmt. Ze werkt als freelancer voor ons en naast dagelijks op pad gaan om de juist beelden te schieten om die vervolgens in haar studio te editen is ze dus ook de oprichter van, ja hoe kan het ook anders: Femke Film.

Manouk

SEO specialist

Manouk weet alles van SEO. Als ervaren consultant begrijpt zij als geen ander dat een goede SEO strategie meer is dan zoekwoorden herhalen. Juist door naar alle relevante aspecten te kijken - zoals techniek, content, concurrenten en meer - maakt ze het verschil. Daarnaast kan ze door haar ervaring duidelijke actiepunten formuleren, waardoor er gelijk stappen gemaakt kunnen worden!

Zoë

Senior Marketeer

Zoë heeft jaren ervaring in de marketing wereld. Van het opzetten van campagnes tot het uitvoeren van pers events, ze heeft het allemaal al eens meegemaakt. Dus daag haar uit als je kan. Haar vrije tijd spendeert ze bij voorkeur met vrienden, wijn en kaas!

Corné

Senior Marketeer

Corné is een bevlogen digitale marketeer die van vele markten (en landen) thuis is. Als wereldreiziger heeft die praktisch in elk continent gewerkt en is zo in nauw contact geweest met veel culturen. Die drang om te ontdekken houdt hem bezig in het digitale vak door telkens nieuwe technologieën en technieken toe te passen voor geweldige resultaten. Hij is daarnaast verfent duiker en een echte levensgenieter.

Klaar voor je beste website ooit? Michiel helpt je graag verder

Proef de sfeer

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen