Studio

Een kijkje achter de schermen in onze designstudio in Amsterdam. Vanuit deze uitvalsbasis voorzien we Nederland van strak design. Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken!

Laat de studiotelefoon rinkelen
020 2440 171

Onze organisatie

Wij zijn Brendly. Een club van creatieve mensen. Wij zijn geen marketeers, maar makers. We dromen niet, we doen. We maken online pareltjes die merken op de kaart zetten. Vanuit onze uitvalsbasis in Amsterdam voorzien we ondernemend Nederland van puntgave websites.

Onze mensen

Cesar

Oprichter

Cesar houdt van gelikt design, pixel-perfecte graphics en alles met een appeltje. Ook neemt hij graag een kijkje in je businessplan, want eigenlijk heeft hij gewoon ouderwets Bedrijfskunde gestudeerd aan de UvA. Met veel plezier keert hij samen met Jacob een paar keer per jaar terug naar de UvA om een gastcollege te geven.
In zijn vrije tijd houdt Cesar van hardlopen, fietsen.. haha nee natuurlijk niet. Veel te veel daglicht. In zijn vrije tijd is ie ook gewoon aan het werk, maar dan aan kleine persoonlijke projectjes en opzetjes voor vrienden.

Michiel

Online Marketing

Michiel is specialist als het aankomt op het koppelen van verschillende online kanalen om op een slimme manier verkoop of leads te genereren. Daarnaast houdt hij zich bezig met de optimalisatie van websites en processen op basis van data. Hij draagt zorg voor data analyses en hij zit dagelijks samen met klanten om te kijken hoe de huidige doelen makkelijker en slimmer te behalen zijn. Tot slot is hij gecertificeerd in AdWords en Analytics.

Luc

Projectmanager

Luc houdt van creatieve designs, humor, sociaal contact en slim maar hard werken. Hij vindt alles op gebied van marketing interessant, hij studeert dan ook Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Verder staat hij altijd voor je klaar en helpt hij je met allerlei dingen rondom je website. In zijn vrije tijd spendeert hij graag tijd met familie en vrienden en probeert hij alles uit zichzelf te halen. Oh ja, en hij probeert een nieuwe IKEA-kast te worden door zeer regelmatig naar de sportschool te gaan.

Marjolijn

Current Business Director

Marjolijn is de duizendpoot die Brendly draaiende houdt. Als onderdeel van het core team heeft ze haar eigen portfolio klanten die ze begeleidt. Daarnaast draagt ze zorg voor de interne processen van Brendly. Ze is gepassioneerd, ambitieus en gaat voor kwaliteit. Marjolijn is in staat om een visie ook werkelijk om te zetten in realiteit. Wanneer zij een plan heeft, komt het er! Ze is een echte motivator, die haar team weet te inspireren en te enthousiasmeren. In haar vrije tijd staat haar gezin op de eerste plaats. Deze keukenprinses maakt graag iets lekkers klaar, en dat lukt haar aardig!

Marco

Developer & Hosting specialist

Marco houdt de servers van Brendly en haar klanten gezond en snel. Hij weet alles op het gebied van caching, NVMe SSD's, DirectAdmin, CloudLinux en andere termen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt.

Arthur

Fotograaf & Beeldkunstenaar

Arthur is de oprichter van Het portret bureau en de vaste fotograaf voor Brendly. Zijn specialiteit ligt bij portretten van mensen en bedrijven, waar hij met een aanstekelijke glimlach de mooiste kant van zijn modellen naar boven tovert. Met evenveel overgave en passie legt hij ook landschappen, dieren en architectuur vast. Wanneer er een nieuw fototechnisch snufje uitkomt, is Arthur de eerste die het ruikt.
In zijn vrije tijd geeft hij net iets te veel geld uit aan ongelofelijk lekkere koffie, bonenmalers, melkopschuimers en espressoapparaten.

Pieter

Maatwerk PHP

Pieter is een doorgewinterde nerd, zeg maar de nieuwe generatie nerd. Houd van complexe codes, databases en flinke brokken techniek. Denkt graag uw applicatie van a tot z helemaal uit, beetje sparren, en bouwt deze dan ook.

Pieter gelooft dat techniek de ruggengraat van alles is, dus als het niet goed werkt, ook al is het nog zo mooi, het is gelijk waardeloos!

Verder vader van Thom (3), ernstig Lego verslaafd, beetje hardlopen in de duinen, en natuurlijk nog veel meer programmeren.

Jacob

Copywriter

Jacob houdt van taal, humor en mensen. Het liefst combineert hij dat alles in één, bijvoorbeeld door copy met een knipoog te schrijven voor websites van hippe, jonge start-ups. Aan zijn Liberal Arts & Sciences studie aan het Amsterdam University College heeft hij overgehouden dat hij de wereld altijd vanuit verschillende perspectieven probeert te bekijken. Overdag past hij dat toe op de structuur en inhoud van jouw website.
Op vrije avonden schrijft Jacob muziek of staat hij als stand-up comedian op de planken in de theaters en clubs van Nederland, zowel met Nederlands- als Engelstalige grappen.

VIP

Very Important Plant

VIP is al sinds 2015 onderdeel van Brendly en leidt vanaf de salontafel ons team van kamerplanten. Heb of ben jij ook een kamerplant die ons team kan versterken? Laat het ons weten!

Proef de sfeer

Kom eens kennismaken!

Dit team staat altijd open voor een tof, nieuw project. Daarvoor leren we jou natuurlijk graag eerst wat beter kennen! Bel direct of stuur ons een bericht, dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie in onze studio.

Offerte aanvragen