Team & studio

Een kijkje achter de schermen in onze designstudio in Amsterdam. Vanuit deze uitvalsbasis voorzien we Nederland van strak design. Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken!

Onze mensen

Cesar

Eigenaar, Lead Web

Cesar houdt van gelikt design, pixel-perfecte graphics en alles met een appeltje. Ook neemt hij graag een kijkje in je businessplan, want eigenlijk heeft hij gewoon ouderwets Bedrijfskunde gestudeerd aan de UvA.
In zijn vrije tijd houdt Cesar van hardlopen, fietsen.. haha nee natuurlijk niet. Veel te veel daglicht. In zijn vrije tijd is ie ook gewoon aan het werk, maar dan aan kleine persoonlijke projectjes en opzetjes voor vrienden.

Michiel

Eigenaar, Lead Marketing

Michiel is specialist als het aankomt op het koppelen van verschillende online kanalen om op een slimme manier verkoop of leads te genereren. Daarnaast houdt hij zich bezig met de optimalisatie van websites en processen op basis van data. Hij draagt zorg voor data analyses en hij zit dagelijks samen met klanten om te kijken hoe de huidige doelen makkelijker en slimmer te behalen zijn. Tot slot is hij gecertificeerd in AdWords en Analytics.

Colin

Developer

Colin geniet van strakke code die slim in elkaar zit. Hij zet met oog voor detail onze designs om in intuitive maatwerk websites. Hij kan overweg met zowel WordPress als PHP, Javascript en CSS. Thuis speelt hij graag een potje League of Legends of houdt hij een balletje hoog in Rocket League. Ook is 'ie 2 keer per week in de sportschool te vinden!

Koen

Developer

Koen is een harde werker en doorzetter die zich momenteel in zijn laatste jaar Communication and Multimedia Design bevindt. Hij is een creatieve denker en houdt zowel van designs als coderen in HTML, CSS en Javascript. Hierdoor is hij voor verschillende taken makkelijk inzetbaar. Een nieuwe uitdaging gaat hij daarom ook zeker niet uit de weg. Naast het harde werken is Koen erg sportief. Zo voetbalt hij nog fanatiek en is hij verder nog eens 3 tot 4 keer per week te vinden in de sportschool. Tegen een borrel zegt hij absoluut geen nee.

Mohamed

Online Marketeer

Mohamed is onze B2C marketeer en weet alles van online campagnes. Hij maakt de perfecte SEA marketingmix om potentiële klanten via een gebalanceerd aanbod van kanalen te benaderen. Daarnaast vertelt hij de beste verhalen met lunch en speelt hij je weg met Fifa.

Manouk

SEO

Manouk weet alles van SEO. Als ervaren consultant begrijpt zij als geen ander dat een goede SEO strategie meer is dan zoekwoorden herhalen. Juist door naar alle relevante aspecten te kijken - zoals techniek, content, concurrenten en meer - maakt ze het verschil. Daarnaast kan ze door haar ervaring duidelijke actiepunten formuleren, waardoor er gelijk stappen gemaakt kunnen worden!

Arthur

Fotograaf

Arthur is de oprichter van Het portret bureau en de vaste fotograaf voor Brendly. Zijn specialiteit ligt bij portretten van mensen en bedrijven, waar hij met een aanstekelijke glimlach de mooiste kant van zijn modellen naar boven tovert. Met evenveel overgave en passie legt hij ook landschappen, dieren en architectuur vast. Wanneer er een nieuw fototechnisch snufje uitkomt, is Arthur de eerste die het ruikt.
In zijn vrije tijd geeft hij net iets te veel geld uit aan ongelofelijk lekkere koffie, bonenmalers, melkopschuimers en espressoapparaten.

Klaar voor je beste website ooit? Michiel helpt je graag verder

Proef de sfeer

Je beste website ooit laten maken?

Offerte aanvragen