Meertalig Abbot Kinney’s

 • Website in 6 talen
 • Recepten & artikelen database met CMS
 • Winkelzoeker met meer dan 1000 locaties

Xinno hosted desktops

 • Aantrekkelijke uitleg-animaties
 • Fotografie & timelapse op locatie
 • Doorlopende ontwikkeling

Bols Damrak Gin

 • Leeftijdsverificatie
 • 2-talige website
 • Onderscheidende huisstijl en typografie

Shifter flexpool software

 • 3D renders van screenshots in verschillende apparaten
 • Conversie gericht design
 • Koppeling met sales funnel

Nog meer pareltjes

Op deze pagina vind je een kleine greep uit de 125+ projecten die we de afgelopen 2 jaar hebben opgeleverd.

Plantly

Deze vrolijke en unieke website vertelt het verhaal van plantaardige yoghurt. Van kokosnoten in de wei tot supermarktschap.

Naar website

Spy-Fy

Eenduidige webshop voor de Spy-Slide, die een succes werd op Kickstarter. Clean design dat de bezoeker soepel van intro tot conversie leidt.

Naar website

Flexwise

Een zakelijke website met persoonlijke touch. Video- en fotografie van onze eigen Arthur geven de recruiters een gezicht en brengen de persoonlijke aanpak direct op de homepagina tot leven.

Naar website

EFM

Intuïtieve website, toegespitst op gemeentes en corporate klanten. Duidelijke navigatie op de home- en dienstenpagina's leidt iedere bezoeker tot de belangrijkste informatie en tot contact.

Naar website

Intriq

Een sprekende website met een schepje lef, voor technische recruitment met een persoonlijke aanpak. Met een vacaturedatabase gekoppeld aan het grootste vacaturesysteem in de branche.

Naar website

Bewust in de Buurt

Een Brendly initiatief dat gemanaged wordt door de studentenondernemers van Enactus. Een intuïtieve zoekmachine voor het vinden van duurzame alternatieven op je buurtsuper, kledingzaak of stamkroeg.

Naar website

STA-toneel

Voor Studenten Toneel Vereniging Amsterdam hebben we een vrolijke, frisse website gemaakt. Door het uitgebreide contact met het bestuur van de vereniging hebben we samen een website kunnen bouwen die het enthousiaste karakter van de studenten perfect vangt.

Naar website

Miss Letterpress

Originele webshop voor Letterpress drukwerk op maat. Gelanceerd met complete SEO- en AdWords-strategie.

Naar website

Werken bij een hotspot

Voor de Beurs van Berlage hebben we een website gebouwd om de Beurs haar vacatures onder de aandacht te brengen bij jongeren.

Naar website

Schoolsoepie

Een speelse, aantrekkelijke webshop voor abonnementen op biologische groentesoepen, voor thuis en op school.

Naar website

Rinkelfilm

Een strakke portfolio website voor de filmproducenten achter onder andere "Een Echte Vermeer" en "Playboy Priest".

Naar website

Maison Verde

Een elegante webshop voor luxe, tropische kamerplanten. Met een op maat ontwikkeld productoverzicht waar de bezoeker alle planten tegelijk kan vergelijken in verschillende keramieke potten.

Naar website

Het portret bureau

Een portfolio op maat voor de beste bedrijfsfotograaf van Amsterdam. De donkere kleurstelling en grote afbeeldingen laten de fotografie voor zich spreken.

Naar website

Abbot Kinney's

Minimalistisch, Scandinavisch-geïnspireerd webdesign voor het hipste zuivelalternatief van Europa. Met receptendatabase, productencatalogus en lifestyle blog.

Naar website

Amsterdam Art Fair

Een website even kleurrijk en eigenzinnig als de kunstbeurs zelf. Met persberichten, ticketverkoop en alle informatie omtrent de beurs in twee talen.

Naar website

Frank's Smoke House

Winkel, webshop, deli en restaurant in één! Een frisse, nieuwe website op basis van de redesign bij Frank's Smoke House. Boek direct een tafel of bestel online de beste gerookte zalm van Amsterdam.

Naar website

Ook zo'n fantastische website?

Alle bovenstaande websites begonnen met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.