Marktleider in

bouw radios

Samen met onze vrienden van Studio Minsk hebben we een nieuwe website voor Perfect Pro gemaakt. De website bevat een volledig productoverzicht in 4 talen, integratie met video op basis van 3D-renders en een winkelzoeker.

Bekijk website

Strakke webshop

voor elektrische

vouwfietsen

Voor EMQ hebben we een strakke webshop gebouwd waarin je jouw eigen EMQ elektrische vouwfiets kan bestellen en customizen. De shop biedt klanten de mogelijkheid om tegen een meerprijs de fiets aan te passen, zoals een custom print of bijvoorbeeld een upgrade voor je zadel.

Bekijk website

Webshop voor

Bullet Equestrian

Voor Bullet Equestrian Design hebben we een cleane minimalistische webshop gemaakt waarin de producten écht tot hun recht komen. Met behulp van strak design en schitterende fotografie heeft de shop een herkenbare look & feel.

Bekijk website

Magioni Pizza:

website met

recepten database

Voor Magioni hebben we een website gemaakt met herkenbare branding en styling. Ook hebben we een producten en recepten database gemaakt, zo kunnen de marketeers van Magioni zelf hun recepten bijhouden en koppelen aan relevante producten. Tot slot bevat de website een webshop en dient het als platform voor cashback acties.

Bekijk website

Uitleg website

voor blockchain

platform

Samen met Studio Minsk hebben we een uitleg website voor Equigy gemaakt. De website gebruikt infographics om de complexe techniek van Equigy uiteen te zetten. Daarnaast hebben we de techniek geoptimaliseerd door gebruik te maken van security headers en laadt de website in minder dan een seconde.

Bekijk website

Strakke website voor

Xavier clinics

Voor Xavier Clinics hebben we een minimalistische website gemaakt die overzichtelijk de diensten en mogelijkheden communiceert. De website is geoptimaliseerd voor conversie en is geïntegreerd met een externe tool om afspraken in te plannen. Zo komt alles netjes binnen in de systemen van Xavier.

Bekijk website

Landelijk platform

Jonge Democraten

Voor Jonge Democraten hebben we een website gebouwd waarmee zowel landelijke als lokale besturen aan de slag kunnen. Op zowel landelijk als lokaal niveau kunnen berichten en events gedeeld worden. De website houdt het geheel overzichtelijk en zorgt dat content op de juiste plekken getoond worden.

Bekijk website

Innovation studio

INFO

Voor INFO hebben we een website ontwikkeld die als content platform leads verzamelt. Op de website worden cases, podcasts en nieuwsberichten gedeeld. Met behulp van sjablonen ontwikkelen de marketeers van INFO zelf landingspagina’s.

Bekijk website

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen