Ons werk

Milo Boots

Milo Boots worden handgemaakt in Mexico. Wij hebben een strakke webshop ontwikkeld die op een frisse manier een Mexicaanse look & feel neerzet.

Bekijk website

Osteopathie Lindeman

Voor Osteopathie Lindeman hebben we een cleane en toegankelijke website ontwikkeld die gericht is op conversie. Zachte schaduwen en pastelkleuren geven de website een rustig en overzichtelijk uiterlijk.

Bekijk website

Data Science Lab

Voor Data Science Lab hebben we een strakke website ontwikkeld die met behulp van animaties, video en scroll effecten een herkenbaar eigen karakter heeft. Daarnaast is de website gemakkelijk te beheren met automatische blog, vacature en projecten modules!

Bekijk website

The Healing Tribe

Voor The Healing Tribe hebben we een cleane, rustige site gebouwd met een custom blog module. Gebruikers kunnen verhalen lezen, zich aanmelden voor een training en contact opnemen.

Bekijk website

Kevlinx

We hebben voor Kevlinx een moderne website gemaakt om klanten en partners te binden. In deze site komen tientallen pagina’s samen via een strak mega-menu.

Bekijk website

Dutchband

Voor Dutchband hebben we een strakke tweetalige website ontwikkeld. De website bevat informatie over het de muntjes, bandjes en aanvullende diensten die Dutchband biedt. Daarnaast hebben we verschillende illustratieve video’s verwerkt.

Bekijk website

Bols Damrak Gin

Voor Damrak Gin van Lucas Bols hebben we een frisse tweetalige website ontwikkeld om Nederland en de Verenigde Staten te veroveren. De website vertelt het verhaal achter Damrak Gin, biedt recepten en bevat een winkelzoeker.

Bekijk website

Xinno

Xinno specialiseert zich in IT oplossingen gericht op de advocatuur. Wij hebben met behulp van duidelijke uitleg animaties een website ontwikkeld die de technische producten van Xinno toegankelijk maakt en leads oplevert.

Bekijk website

Verloskundige Praktijk Amstelveen

Wij hebben een informatieve en conversie gerichte website ontwikkeld die past bij open en warme uitstraling van Verloskundige Praktijk Amstelveen.

Bekijk website

Bols Hole in One

Bols stuurt iedereen die een hole in one heeft geslagen een fles drank. Wij hebben een website ontwikkeld met een database van deze golfers.

Bekijk website

Bullet Equestrian Design

Met deze strakke webshop verkoopt Bullet professionele paardrijkleding. De shop is geïntergreerd met Instagram en bevat een koppeling voor e-mail marketing via Mailchimp.

Bekijk website

bQuind

bQuind is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor grote corporates.

Bekijk website

Valtimo

Met de software van Valtimo kan je zelf processen digitaal in kaart brengen.

Bekijk website

Jimble

Jimble helpt multinationale bedrijven met settelen in Nederland vanuit het buitenland.

Bekijk website

Schoolsoepie

Een speelse, aantrekkelijke webshop voor abonnementen op biologische groentesoepen, voor thuis en op school.

Bekijk website

Steel-up

Steel-up Wij hebben een strakke webshop ontwikkeld waarin Steel-up stoere handgemaakte stalen deuren verkoopt.

Bekijk website

Plantly

Deze vrolijke en unieke website vertelt het verhaal van plantaardige yoghurt. Van kokosnoten in de wei tot supermarktschap.

Bekijk website

Maison Verde

Een elegante webshop voor luxe, tropische kamerplanten. Met een op maat ontwikkeld productoverzicht waar de bezoeker alle planten tegelijk kan vergelijken in verschillende keramieke potten.

Bekijk website

Het portret bureau

Een portfolio op maat voor de beste bedrijfsfotograaf van Amsterdam. De donkere kleurstelling en grote afbeeldingen laten de fotografie voor zich spreken.

Bekijk website

Je beste website ooit laten maken?

Offerte aanvragen