Bertolli:

internationale

merkbeleving

Voor Bertolli hebben we een site gemaakt waar bezoekers recepten kunnen vinden en meer te weten komen over de geschiedenis van het merk! En dat met specifieke content per land.

Bekijk websiteNaar de case

Good Growth

Collective

Good Growth Collective is een start-up die met behulp van jong talent bedrijven helpt met duurzame groei. Wij hebben voor Good Growth Collective een branding en frisse B2B website ontwikkeld.

Bekijk websiteNaar de case

Onderzoek website

voor Ziekenhuis UMC

Voor Ziekenhuis UMC hebben we een website gemaakt waarop onderzoek naar embryo’s en menselijke ontwikkeling wordt gepubliceerd.

Bekijk websiteNaar de case

Galliano

cocktail inspiratie

Galliano is een likeur die vaak in combinatie met koffie wordt gedronken. Galliano staat voor gezelligheid met vrienden, een lekkere cocktail of likeur na het eten. In de website komt dat mooi naar voren.

Bekijk websiteNaar de case

Going places

artiesten management

Going Places is een management bureau voor artiesten en influencers. Wij hebben op basis van de excentrieke branding van Going Places een website gemaakt die de diensten uitlicht en reeds getekende artiesten en influencers toont.

Bekijk websiteNaar de case

Nienke Plas

personal website

Nienke Plas is creator, influencer, comedian en actrice. Dat vraagt om een website die haar persoonlijkheid goed reflecteert en de juiste look & feel heeft.

Bekijk websiteNaar de case

Partner in

organisatie

verandering

Hulshof helpt bedrijven bij de ontwikkeling van hun organisatie en mensen. Wij hebben een rebranding traject gedaan en vervolgens een B2B website gemaakt die de oplossingen van Hulshof duidelijk communiceert en de mogelijkheid biedt om trainingen te boeken.

Bekijk websiteNaar de case

Marktleider in

bouw radios

Samen met onze vrienden van Studio Minsk hebben we een nieuwe website voor Perfect Pro gemaakt. De website bevat een volledig productoverzicht in 4 talen, integratie met video op basis van 3D-renders en een winkelzoeker.

Bekijk website

Strakke webshop

voor elektrische

vouwfietsen

Voor EMQ hebben we een strakke webshop gebouwd waarin je jouw eigen EMQ elektrische vouwfiets kan bestellen en customizen. De shop biedt klanten de mogelijkheid om tegen een meerprijs de fiets aan te passen, zoals een custom print of bijvoorbeeld een upgrade voor je zadel.

Bekijk websiteNaar de case

Webshop voor

Bullet Equestrian

Voor Bullet Equestrian Design hebben we een cleane minimalistische webshop gemaakt waarin de producten écht tot hun recht komen. Met behulp van strak design en schitterende fotografie heeft de shop een herkenbare look & feel.

Bekijk website

Magioni Pizza:

website met

recepten database

Voor Magioni hebben we een website gemaakt met herkenbare branding en styling. Ook hebben we een producten en recepten database gemaakt, zo kunnen de marketeers van Magioni zelf hun recepten bijhouden en koppelen aan relevante producten. Tot slot bevat de website een webshop en dient het als platform voor cashback acties.

Bekijk website

Uitleg website

voor blockchain

platform

Samen met Studio Minsk hebben we een uitleg website voor Equigy gemaakt. De website gebruikt infographics om de complexe techniek van Equigy uiteen te zetten. Daarnaast hebben we de techniek geoptimaliseerd door gebruik te maken van security headers en laadt de website in minder dan een seconde.

Bekijk website

Strakke website voor

Xavier clinics

Voor Xavier Clinics hebben we een minimalistische website gemaakt die overzichtelijk de diensten en mogelijkheden communiceert. De website is geoptimaliseerd voor conversie en is geïntegreerd met een externe tool om afspraken in te plannen. Zo komt alles netjes binnen in de systemen van Xavier.

Bekijk website

Landelijk platform

Jonge Democraten

Voor Jonge Democraten hebben we een website gebouwd waarmee zowel landelijke als lokale besturen aan de slag kunnen. Op zowel landelijk als lokaal niveau kunnen berichten en events gedeeld worden. De website houdt het geheel overzichtelijk en zorgt dat content op de juiste plekken getoond worden.

Bekijk website

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen