Onze paradepaardjes

Op deze pagina vind je een kleine greep uit de 125+ projecten die we de afgelopen 2 jaar hebben opgeleverd.

Bols Damrak Gin

Voor Damrak Gin van Lucas Bols hebben we een frisse tweetalige website ontwikkeld om Nederland en de Verenigde Staten te veroveren. De website vertelt het verhaal achter Damrak Gin, biedt recepten en bevat een winkelzoeker.

Naar website

Verloskundige Praktijk Amstelveen

Wij hebben een informatieve en conversie gerichte website ontwikkeld die past bij open en warme uitstraling van Verloskundige Praktijk Amstelveen.

Naar website

Bullet Equestrian Design

Met deze strakke webshop verkoopt Bullet professionele paardrijkleding. De shop is geïntergreerd met Instagram en bevat een koppeling voor e-mail marketing via Mailchimp.

Naar website

Valtimo

Met de software van Valtimo kan je zelf processen digitaal in kaart brengen.

Naar website

Jimble

Jimble helpt multinationale bedrijven met settelen in Nederland vanuit het buitenland.

Naar website

Steel-up

Steel-up Wij hebben een strakke webshop ontwikkeld waarin Steel-up stoere handgemaakte stalen deuren verkoopt.

Naar website

Plantly

Deze vrolijke en unieke website vertelt het verhaal van plantaardige yoghurt. Van kokosnoten in de wei tot supermarktschap.

Naar website

Flexwise

Een zakelijke website met persoonlijke touch. Video- en fotografie van onze eigen Arthur geven de recruiters een gezicht en brengen de persoonlijke aanpak direct op de homepagina tot leven.

Naar website

EFM

Intuïtieve website, toegespitst op gemeentes en corporate klanten. Duidelijke navigatie op de home- en dienstenpagina's leidt iedere bezoeker tot de belangrijkste informatie en tot contact.

Naar website

Intriq

Een sprekende website met een schepje lef, voor technische recruitment met een persoonlijke aanpak. Met een vacaturedatabase gekoppeld aan het grootste vacaturesysteem in de branche.

Naar website

Dutchband

Voor Dutchband hebben we een strakke tweetalige website ontwikkeld. De website bevat informatie over het de muntjes, bandjes en aanvullende diensten die Dutchband biedt. Daarnaast hebben we verschillende illustratieve video’s verwerkt.

Naar website

Xinno

Xinno specialiseert zich in IT oplossingen gericht op de advocatuur. Wij hebben met behulp van duidelijke uitleg animaties een website ontwikkeld die de technische producten van Xinno toegankelijk maakt en leads oplevert.

Naar website

Bols Hole in One

Bols stuurt iedereen die een hole in one heeft geslagen een fles drank. Wij hebben een website ontwikkeld met een database van deze golfers.

Naar website

bQuind

bQuind is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor grote corporates.

Naar website

Werken bij een hotspot

Voor de Beurs van Berlage hebben we een website gebouwd om de Beurs haar vacatures onder de aandacht te brengen bij jongeren.

Naar website

Schoolsoepie

Een speelse, aantrekkelijke webshop voor abonnementen op biologische groentesoepen, voor thuis en op school.

Naar website

Rinkelfilm

Een strakke portfolio website voor de filmproducenten achter onder andere "Een Echte Vermeer" en "Playboy Priest".

Naar website

Maison Verde

Een elegante webshop voor luxe, tropische kamerplanten. Met een op maat ontwikkeld productoverzicht waar de bezoeker alle planten tegelijk kan vergelijken in verschillende keramieke potten.

Naar website

Het portret bureau

Een portfolio op maat voor de beste bedrijfsfotograaf van Amsterdam. De donkere kleurstelling en grote afbeeldingen laten de fotografie voor zich spreken.

Naar website

Amsterdam Art Fair

Een website even kleurrijk en eigenzinnig als de kunstbeurs zelf. Met persberichten, ticketverkoop en alle informatie omtrent de beurs in twee talen.

Naar website

Miss Letterpress

Originele webshop voor Letterpress drukwerk op maat. Gelanceerd met complete SEO- en AdWords-strategie.

Naar website

Ook zo'n fantastische website?

Alle bovenstaande websites begonnen met één telefoontje. Bel ons op 020 2440 171 of laat een bericht achter, dan bellen wij je terug. Voor je het weet ben je de trotse eigenaar van je beste website ooit.

Offerte aanvragen

We gebruiken je gegevens alleen om je aanvraag te beantwoorden. Zie ook ons privacy beleid.