Website voor Galliano

Website voor Galliano

Uitdaging

Galliano is een likeur die vaak in combinatie met koffie wordt gedronken. Galliano staat voor gezelligheid met vrienden, een lekkere cocktail of likeur na het eten. Dit hebben wij vertaald naar een website. Daarnaast was er de behoefte om te laten zien welke cocktails gemaakt kunnen worden. Tot slot was het belangrijk dat internationale bezoekers bij de juiste verkooppunten terecht zouden komen.

Merkbeleving

Centraal in de website staat het beeldmateriaal dat Bols beschikbaar had. Met behulp van hoogwaardige video’s en beelden hebben we de cocktails en drankjes  tot leven laten komen. Dit is aangevuld met schetsen van de specerijen die in de likeuren zijn gebruikt.

Cocktail en producten database

We hebben een database voor cocktails en producten opgezet. Op deze manier konden cocktails en producten aan elkaar gelinkt worden. Hierdoor is het gemakkelijk om bij ieder product gerelateerde cocktails te tonen. Daarnaast zijn er accessoires gekoppeld en kunnen cocktailrecepten op social media gedeeld worden.

Locatie specifieke content

De website van Galliano is gericht op een internationaal publiek. Daarom gebruiken we de locatie van de gebruiker om de juiste content te tonen. Zo worden cocktailrecepten in fluid oz getoond voor Amerikaanse bezoekers. Daarnaast tonen we relevante verkoop kanalen op basis van locatie. Zo wordt bijvoorbeeld in Nederland naar de shop van Bols verwezen en wordt er in Zweden naar het staatsbedrijf gelinkt, waar de overheid een monopolie heeft op de verkoop van sterke drank.

Het was geweldig om met hen samen te werken! Zeer kwalitatief werk en snelle terugkoppeling op het project. Gaf geweldige input en richting bij het ontwerp van de website. Zou absoluut aanbevelen!

Resultaten

We hebben voor Bols een website ontwikkeld die merkbeleving uitdraagt, inspiratie geeft voor cocktails en internationale bezoekers verwijst naar de juiste verkoopkanalen.

  • Naadloze integratie van beeld en video
  • Databases voor producten en cocktails
  • Doorverwijzing naar e-commerce op basis van locatie
  • Merkgevoel volledig overgebracht op de website

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen

Kom in contact

Dit gebeurt er nadat je contact opneemt

  • Wij nemen binnen 24 uur contact op en plannen een vrijblijvende kennismaking in
  • Tijdens de kennismaking nemen we jouw wensen uitgebreid door en geven wij advies
  • Als je dat wilt, maken wij een voorstel op met een timeline
  • Bij akkoord gaan we een geweldige website voor je realiseren