Werken-bij website laten maken

Wij maken websites die niet alleen indruk maken, maar ook leiden tot meer sollicitaties! Krijg meer controle over je recruitment marketing met een website die eenvoudig aan te passen is en een eigenzinnige uitstraling heeft.

Persoonlijk begeleiding

Je hebt gedurende het traject altijd een vast aanspreekpunt met hands-on recruitment marketing kennis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je een goede sparringspartner. We ontwikkelen de website voor HR en marketing.

Uniek design

Je wilt dat jouw werken-bij website opvalt, hier is uniek design voor nodig. Zo vertel je een verhaal, roep je emotie op en zet je bezoekers om in sollicitanten. Samen met jou onderzoeken we wat het beste aansluit bij de tone of voice van jouw merk en je doelstellingen.

WordPress en maatwerk

Wij combineren het beste van beide werelden: de efficiëntie van WordPress met de kracht en het proces van maatwerk. Zo kunnen we snel schakelen én een unieke werken-bij website neerzetten voor jou, zonder voor ieder project het wiel opnieuw uit te vinden. Zo heb je iets echt unieks zonder dat het de wereld kost.

Complete ondersteuning

We helpen je van begin tot livegang met het maken van een website die je recruitment marketing volledig ondersteunt. Tijdens het proces werken er marketeers, designers en developer aan jouw website. Net zoals de rest van je recruitment marketing moet de website uniek zijn en opvallen. Dit realiseren we voor jou.

Persoonlijk traject

Wij geloven dat échte creativiteit persoonlijk contact vereist. Daarom beginnen we elk project met een persoonlijke brainstormsessie. Gedurende het proces komen we regelmatig samen voor feedback en sluiten we af met een oplevergesprek.

 • Je werken-bij website is zo sterk als de ideeën die eraan ten grondslag liggen. Daarom beginnen we met een doortastende oriëntatie.
 • Gedurende verschillende feedback-rondes werken we iteratief naar jouw perfecte website toe. Deze nemen we persoonlijk met je door.
 • Je moet achteraf zelf makkelijk je vacatures en content kunnen beheren. Daarom doen we een uitgebreide overdracht zodat je met de recruitment aan de slag kunt.

Employer branding

Om je als werkgever zo interessant en uniek mogelijk te maken is de vertaling van jullie bedrijf in een sterk visuele employer branding van groot belang. Je wilt opvallen tussen de zee van vacatures. Daarom werken we de werken bij website vooraf uit in een interactief prototype en ontwerpen daarna een uniek design. Tijdens dit proces is er alle ruimte voor feedback en ideeën.

 • Custom design dat zorgt dat je vacatures écht opvallen.
 • Dankzij meerdere ontwerp rondes bieden we volop ruimte voor feedback, overleg en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • We hebben inmiddels de nodige werken-bij omgevingen ontwikkeld, dus we weten goed wat er nodig is.

Potentiële werknemers aanspreken

Waar WordPress ophoudt, gaan wij verder. We integreren een database waarmee je vacatures moeiteloos kunt filteren. We voegen animaties toe die je website tot leven brengen. Niets is te gek, terwijl je nog steeds moeiteloos kunt inloggen om je content en vacatures te beheren.

 • Custom animaties, effecten en andere elementen die jouw website laten opvallen in een zee van vacature websites.
 • Custom filtering om jouw vacatures te tonen. Wij maken alles inzichtelijk en doorzoekbaar!
 • Makkelijke conversiemogelijkheden om het aantal sollicitanten te verhogen.

Vacatures promoten

Een nieuwe werken-bij website laten maken heeft een duidelijk doel. Brendly zorgt dat je website ingericht is om dat doel te behalen. Maar Brendly gaat verder. We regelen ook alvast een aantal extra digitale marketing zaken voor je zodat je meteen goed van start kan.

 • Structured jobs data is onderdeel van een vacature-detailpagina. Dit zorgt ervoor dat die bijvoorbeeld in Google Jobs naar boven komt.
 • We installeren niet alleen Google Analytics maar richten ook direct de conversie events in (ook voor LinkedIn en Meta).
 • Heb je een oude custom vacature omgeving op je website, dan zorgen wij voor een goede SEO migratie zodat je eventuele ranking waarde mee gaat naar je nieuwe website.
 • We integreren de marketing tools die je momenteel gebruikt zodat er geen informatie verloren gaat.
 • We ontwikkelen een cookie bar die met tag manager AVG (GDPR) ready is.
"entityName" : "Brendly",
"kvk" : "74647520",
"validation-factors" : {
    "name" : "remote_address",
    "value" : "127.0.0.1"
    "checkSum" : "ZTdG0K42Xf"
    }
$(document).ready(function () {
  jQuery(document).ready(function($) {
   $('.wlm-blok-animatie').attr(parallax',
   scale:1.4,1;
   y: 200px,0;
);
});
.mousemove = function() {
   var brparticle, theta, force, touch, max, i, j, n;
   for ( i = 0, n = .touches.length; i < n; i++ ) {
   touch = .touches[i], max = random( 1, 4 );
}
draw: function( ctx ) {
   ctx.beginPath();
   ctx.arc( this.x, this.y, this.radius);
   ctx.fillStyle = this.color;
   ctx.fill();
}

WordPress + ATS

Je bent toe aan iets anders dan een standaard vacature programma lay-out, dat snappen wij. Tegelijkertijd wil je een ATS dat je sollicitanten goed verwerkt. Brendly combineert daarom het beste van beide werelden: de voordelen van WordPress, waardoor een uniek design mogelijk is, met ATS koppelingen die zorgen dat je sollicitanten goed kan managen.

 • Efficiënte ontwikkeling, snelle oplevering met een uniek design.
 • WordPress integreert met van alles zoals Recruitee, Homerun, Tigris, etc.
 • Je kunt ervoor kiezen om je vacatures direct binnen WordPress te beheren als je geen ATS hebt.

Perfect op tablet en mobiel

Uiteraard werken al onze sites perfect op ieder apparaat. Van iPhone tot Android. Van Galaxy Tab tot 4K Ultra HD tv.

Leuk die holistische aanpak, maar nu even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans gaan we in 10 – 12 weken van kennismaking tot oplevering. Je doorloopt dit proces samen met je persoonlijke accountmanager.

Kosten

Onze voorstellen zijn overzichtelijk opgebroken in afzonderlijke posten met een vast aantal uren. Zo weet je waar je aan toe bent.

Marketing

Daar kunnen we zeker mee helpen, Brendly is onderdeel van Mad Pack wat ook marketing diensten aanbiedt.

Anders nog iets?

We ondersteunen je ook met hosting, fotografie, hoog scoren in Google (SEO), copywriting, logo design, animaties en video’s.

Je beste werken-bij website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen