Website voor Hulshof

Website voor Hulshof

Uitdaging

Hulshof helpt bedrijven bij de ontwikkeling van hun organisatie en mensen. Wij hebben een rebranding traject gedaan en vervolgens een B2B website gemaakt die de oplossingen van Hulshof duidelijk communiceert en de mogelijkheid biedt om trainingen te boeken.

Rebranding

Om tot een tijdloze identiteit te komen, hebben we geprobeerd om de “H” van Hulshof op een abstracte manier in het beeldmerk van het logo terug te laten komen. Dit hebben we met name gedaan door met negatieve ruimte te werken. We hebben verschillende concepten gemaakt om tot een uiteindelijk logo design te komen.

Water als thema

Om de verschillende lagen van verandering weer te geven hebben we inspiratie gehaald uit de kringen in een plas water. Dit heeft geleid tot de vertaling naar een infographic waar de niveaus van organisatie ontwikkeling elk door een kring worden aangeduid.

Trainingen boeken vanuit de website

Met behulp van WooCommerce hebben we een e-commerce omgeving neergezet waar vanuit  trainingen verkocht worden. Zo kunnen bezoekers direct een plek reserveren en betalen. Het team van Hulshof beheert gemakkelijk zelf het aanbod van trainingen en de beschikbare plekken.

Resultaten

Hulshof heeft bij ons een strakke zakelijke website laten maken met ruimte voor animaties, beweging en de mogelijkheid voor gebruikers om trainingen te boeken.

 • Trainingen boeken via WooCommerce
 • Gemakkelijk beheer via WordPress
 • Uniek design wat onderscheidend is
 • Duidelijk navigatie en menu structuur
 • Makkelijke conversiepaden

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen

Neem contact op

  Waar kunnen we je blij mee maken?

  Dit gebeurt er nadat je aanvraag is verstuurd:

  1

  We nemen contact op om het adviesgesprek in te plannen.

  2

  We maken kennis tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en nemen je wensen door waarna wij advies geven.

  3

  Als je dat wilt, maken wij een voorstel op met een vaste prijs voor jouw website.

  4

  Binnen 10 tot 12 weken is jouw website met wow effect online!

  Sluiten