Website laten maken in Breda

Wij maken websites met wow-effect

Bij Brendly Breda betekent het laten maken van een website dat je kunt rekenen op uniek design, een doordachte structuur en efficiënte code. Wij combineren een persoonlijke aanpak met een nuchtere houding, zodat jouw website niet alleen opvalt, maar ook goed presteert.

Plan een adviesgesprek inBekijk ons werk

Deze klanten gingen je voor

WordPress website website responsive website laten bouwen website laten bouwen website laten bouwen WordPress website

Jouw Breda’s WordPress webdesign bureau

WordPress website laten maken in Breda

Wij bundelen het beste van zowel WordPress als maatwerk: profiteer van de snelheid en flexibiliteit van WordPress, gecombineerd met de onbeperkte vrijheid van maatwerk. Onze websites zijn niet alleen goed vindbaar in Google, maar ook strak vormgegeven voor een optimale gebruikerservaring.

Webshops die je makkelijk zelf kan beheren

Neem de volledige controle over je producten, bestellingen, voorraad en pagina’s! Wij ontwikkelen webshops met een unieke uitstraling die eenvoudig te beheren zijn. Houd alles in eigen hand met gebruiksvriendelijke functionaliteiten en een onderscheidend design.

Onderscheidende logo’s en branding

Een herkenbare identiteit vormt de basis van effectieve marketing. Bij ons vind je alles voor een complete huisstijl, van een uniek logo tot je eigen e-mailhandtekening en drukwerk. Wij helpen je bij het creëren van een consistente en professionele uitstraling.

Nuchterheid standaard inbegrepen

Geen woorden maar daden. Wij creëren geen digitale ervaringen. Wij ontwikkelen websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook daadwerkelijk klanten aantrekken. Geen franje, maar heldere communicatie. Geen poespas, wel resultaat.

Gewoon opscheppen:
onze parels

Bertolli

Voor Bertolli hebben we een moderne WordPress website ontwikkeld waarin recepten, producten en content samensmelten tot een overzichtelijk geheel.

Naar website

Enjins

Enjins heeft een eigenzinnige zakelijke WordPress website laten bouwen. Maatwerk animaties en interacties geven de website een eigentijds karakter.

Naar website

Nienke Plas

Voor Nienke Plas hebben we een eigenzinnige shop ontwikkeld volledig in de stijl van Nienke, waar fans alle producten kunnen kopen. Van badjassen tot geuren.

Naar website

Goed webdesign blijft niet onopgemerkt

Proef de sfeer bij Brendly

Een website nodig? Bij Brendly vind je alles onder één dak voor webdesign en online marketing. Vanuit onze studio in Breda verzorgen wij de online branding voor veelbelovende start-ups en innovatieve bedrijven. Als je kiest voor Brendly om je website te laten maken, ben je verzekerd van modern en doordacht webdesign met een focus op hoge conversie. Zonder gedoe.

Het laten maken van een website omvat veel aspecten, zoals hosting, huisstijl, SEO, SEA, (social) marketing en onderhoud. Je kunt je hier druk om maken, of je kunt het aan ons overlaten. Niets is verplicht, alles is mogelijk. Jouw persoonlijke Brendly accountmanager geeft advies waar nodig en begeleidt je door de boeiende wereld van webdesign en online marketing.

6
Vakidioten
125
Afgeronde projecten
5
Jaar oud

WordPress website bureau in Breda

Veelgestelde vragen

Een website laten maken brengt veel overwegingen met zich mee. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. Voor elk project staan we klaar om je gedurende het hele proces te ondersteunen. We denken met je mee over de strategie, werken concepten uit die we in verschillende rondes perfectioneren, en natuurlijk ontwikkelen we je website. We bouwen onze websites op basis van WordPress, waardoor je eenvoudig kunt inloggen en zelf content kunt aanpassen.

Wat heb ik allemaal nodig om een website te laten maken?

Om een goede website te maken zijn er een aantal zaken nodig, denk aan goede content om je bezoekers te overtuigen, sprekende beelden en natuurlijk je branding. Voor al deze onderdelen geldt dat je die kan aanleveren of dat wij die voor je kunnen ontwikkelen.

Wat kost een website laten maken?

Wij maken altijd een offerte op maat, dus we hebben geen vaste pakketten of prijzen. Onze offertes zijn altijd opgebroken in losse posten zodat je weet waar je budget heen gaat. Laat een bericht achter als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen en wat dat zou kosten!

Wat voor websites maken jullie allemaal?

We maken websites voor vrijwel alle soorten bedrijven. Van corporates tot ZZP’ers, tot (semi-)overheid en publieke instellingen. Omdat we op basis van WordPress werken richten we ons vooral op websites die slim in elkaar zitten en een strak design hebben. Zo gaan onze websites lange tijd mee en helpen ze met het behalen van je marketing doelstellingen.

Waarom ben ik juist bij Brendly aan het juiste adres voor een website?

Wij richten ons vooral op projecten waar persoonlijk contact en maatwerk design toegevoegde waarde hebben. Je bent bij ons aan het goede adres voor gave websites met een uniek design, mooie animaties en gericht op conversie. Ook maken we veel zakelijke websites voor zakelijke dienstverleners die een gedegen en professionele uitstraling zoeken. We komen graag meer over je uitdaging te weten, dus neem gerust contact op!

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen