Website laten maken

Wij ontwikkelen WordPress websites met een uniek design en eigen karakter! Wij combineren voordelen van WordPress, zoals zelf inloggen en content aanpassen, met de creatieve vrijheid van custom code en een eigenzinnig design.

Persoonlijk contactpersoon

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt gedurende je project. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn. Daarnaast werken we niet met accountmanagers, dus jouw contactpersoon heeft altijd hands-on kennis!

Eigenzinnig design

Wij maken geen ‘online visitekaartje’. Onze websites zijn de online aanwezigheid van jouw bedrijf. We denken mee over sfeer, tone-of-voice en nog veel meer! Daarnaast is je website altijd gericht op conversie. Dat geeft jou meer resultaat uit je website en schept duidelijkheid voor je bezoekers.

WordPress & maatwerk

Wij combineren het beste van beide werelden: de efficiëntie van WordPress met de kracht en het proces van maatwerk. Daardoor kunnen we snel schakelen én adembenemende projecten neerzetten. Wat vroeger een halve ton kostte doet Brendly vele malen goedkoper.

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan websites. We zetten ook je onderscheidende branding neer of optimaliseren je Facebook campagne. Ook sturen we met liefde een fotograaf langs en helpen we je met adverteren in Google.

Het proces

Bij Brendly is het proces even belangrijk als je website zelf. Alleen met een duidelijk proces bouw je de beste website. Daarom is er ruime tijd voor persoonlijk overleg en advies. Daarnaast ontwerpen we in iteraties, zodat je altijd kan bijsturen met het design. Tot slot doen we altijd een persoonlijk oplever gesprek om te laten zien hoe je je site beheert.
Week 1 Week 6

Kick-off sessie en briefing

Een website is evengoed als de ideeën die eraan ten grondslag liggen. Daarom stellen we samen de briefing voor jouw website op. We kijken naar de doelgroepen van jouw bedrijf, conversie punten en stellen de doelen van jouw website vast.

1

3 iteraties in maatwerk design

Zien is geloven. Daarom tekenen we jouw website vooraf uit via een interactief prototype. Hierdoor heb je een perfect beeld van hoe jouw website eruit zal zien. We werken in verschillende rondes iteratief naar jouw perfecte website. Zo weet je precies hoe je website in elkaar zal steken!

2

Ontwikkelen en testen

Op onze productieserver ontwikkelen we jouw website in een afgeschermde omgeving. Zo kan je meekijken met de ontwikkeling en kunnen we alles testen voor je website live gaat.

3

Lanceren & optimaliseren

We lanceren je website een beginnen gelijk met het verzamelen van data. We kijken hoe je website wordt gebruikt, hoe lang bezoekers doorbrengen op verschillende pagina's en hoe vaak jouw doelen worden gehaald. Waar nodig blijven we jouw website optimaliseren.

4

Ieder design met de liefde met de hand geschetst

WordPress & maatwerk code

Je bent toe aan meer dan een template-website. Dat snappen we. Tegelijkertijd hoeft niet voor ieder project het wiel opnieuw uitgevonden te worden. Brendly combineert daarom het beste van beide werelden: de voordelen van WordPress, zoals zelf aanpassingen maken, met een eigentijds uiterlijk gebaseerd op custom code.

De voordelen van WordPress

 • Efficiënte ontwikkeling en snelle oplevering
 • Duizenden plug-ins om je website uit te breiden. Van winkelzoeker tot ticketsysteem.
 • WordPress integreert met alles. Live chat, Mailchimp, Salesforce, en meer.
 • Zelf je website beheren. Pas zelf pagina’s aan en plaats gemakkelijk blogberichten.
 • Gemakkelijk pagina’s dupliceren en uitbreiden
 • Snel prototypes maken om te kijken wat werkt
 • Ook deze website draait op WordPress!
1

De kracht van custom code

 • Maatwerk proces: niks moet, alles kan
 • Design vanaf scratch en volledige vrijheid in look & feel
 • Maatwerk code waar nodig
 • Custom animaties, effecten en meer. Zo blijft je website fris en heeft je website een eigen karakter
 • Maatwerk modules zoals bijvoorbeeld kostencalculator of custom formulier
 • Databases op maat. Van woningen tot trainingen, alles inzichtelijk
 • Koppelingen custom met API’s
1
Het resultaat:

Efficient met behulp van WordPress waar het kan, op maat met custom code waar het waarde toevoegt. Zo krijg je bij Brendly het meeste website voor je budget.

Perfect op mobiel. Zoals het hoort.

Voorbeeld case: Xinno

We bewegen graag mee met jouw bedrijf, zo ook met Xinno. Xinno specialiseert zich in IT oplossingen gericht op de advocatuur. Wij hebben met behulp van duidelijke uitleg animaties een website ontwikkeld die de technische producten van Xinno toegankelijk maakt en leads oplevert.

Eerste versie website live met nieuwe look & feel

Augustus 2017

Nieuwjaar & Kerst campagne van start

December 2016

Conversie optimalisatie en testimonials toegevoegd

Februari 2018

Tetris ingebouwd als easter-egg in de website

Maart 2018

E-mail marketing templates ontwikkeld

Augustus 2018

Handleidingen ontwikkeld voor coherente branding

Mei 2019

Leuk die holistische aanpak, maar nu even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans gaan we in 4-8 weken van kennismaking tot oplevering. Je doorloopt dit proces samen met je persoonlijke accountmanager.

Kosten

Je hebt een Brendly website vanaf €3600. Onze offertes zijn overzichtelijk opgebroken in afzonderlijke posten met een vast aantal uren. Zo weet je waar je aan toe bent.

Webshops

Yes, webshops doen we ook! Of je nu fysieke producten verkoopt, ebooks, maaltijdbox-abonnementen of concertkaartjes.

Anders nog iets?

We ondersteunen je ook met hosting, fotografie, hoog scoren in Google (SEO), copywriting, logo design, animaties en video’s.

Je beste website ooit laten maken?

Offerte aanvragen