Website voor Nienke Plas

Website voor Nienke Plas

Uitdaging

Nienke Plas is creator, influencer, comedian en actrice. Dat vraagt om een website die haar persoonlijkheid goed reflecteert en de juiste look & feel heeft. Daarnaast zijn er specifieke functionaliteiten nodig voor de verschillende zakelijke activiteiten, zoals verwijzing naar theater tickets en de verkoop van producten.

Unieke look & feel

Samen met de designer van Nienke Plas hebben we een stijl ontwikkeld die sprekend is voor de excentrieke persoonlijkheid van Nienke. Met toonaangevende graphics en quotes is er een design ontwikkeld dan onmiskenbaar Nienke uitstraalt.

Geïntegreerde shop

We hebben binnen de website een WooCommerce shop opgezet waar producten worden verkocht. De shop beschikt over korting codes, productvariaties en een koppeling met de verzend partner. Het team van Nienke Plas kan geheel zelfstandig producten beheren en bestellingen verwerken.

Naadloos gebruik video en beeld

Door een overvloed aan materiaal dat we konden gebruiken hebben we in deze website veel referenties en stukjes beeldmateriaal kunnen verwerken. Het resultaat is een geïntegreerde combinatie van content, design en video.

Database voor optredens

Tot slot bevat de website een custom post type voor theater optredens. Het team van Nienke Plas kan theater data toevoegen en per optreden verwijzen naar de externe ticketstraat. Ook is het mogelijk om aan te geven dat een show bijna of volledig is uitverkocht.

Resultaten

Voor Nienke Plas is een website gemaakt die kenmerkend haar persoonlijkheid vertegenwoordigt, en daarnaast ook nog eens producten verkoopt en haar theater shows inzichtelijk maakt.

  • Maatwerk WordPress design
  • Sprekende animaties
  • Geïntegreerde shop en theater speellijst

Je beste website ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen

Kom in contact

Dit gebeurt er nadat je contact opneemt

  • Wij nemen binnen 24 uur contact op en plannen een vrijblijvende kennismaking in
  • Tijdens de kennismaking nemen we jouw wensen uitgebreid door en geven wij advies
  • Als je dat wilt, maken wij een voorstel op met een timeline
  • Bij akkoord gaan we een geweldige website voor je realiseren