Design Agency in Amsterdam

Wij ontwerpen merken met wow-effect

Met Brendly samenwerken betekent onderscheidend design met een persoonlijke aanpak en een nuchtere houding.

Plan een adviesgesprek inOntdek wie wij zijn

Wij werken voor onder andere

WordPress website website responsive website laten bouwen website laten bouwen website laten bouwen WordPress website

Jouw design agency

Onderscheidende logo’s en branding

Een herkenbare identiteit is de fundering van je marketing. Je kan bij ons terecht voor een volledige huisstijl, van logo tot eigen e-mail handtekening of drukwerk.

Webdesign & development

Wij combineren het beste van WordPress en maatwerk: alle snelheid en wendbaarheid van WordPress en de volledige vrijheid van maatwerk. Goed gevonden in Google en strak vormgegeven.

Nuchterheid standaard inbegrepen

Niet lullen, maar poetsen. Wij craften geen digital experiences. We bouwen websites die er strak uitzien en klanten opleveren. Geen flipperkast op kantoor, wel duidelijke taal.

Marketing naar wens

Als je merk eenmaal staat zal er marketing opgestart moeten worden. We zijn gelukkig onderdeel van Mad Pack een full service marketing agency uit Amsterdam.

Even opscheppen:
onze paradepaardjes

Bertolli

Voor Bertolli hebben we een moderne website ontworpen waarin recepten, producten en content samensmelten tot een overzichtelijk geheel.

Naar case

EMQ

Voor EMQ hebben we een website ontworpen met fiets configurator, landingspagina’s en een volledige marketingmachine.

Naar case

Good Growth Collective

Good Growth Collective heeft bij ons een merk identiteit en website laten ontwerpen die barst van de animaties en effecten.

Naar case

Goed designwerk blijft niet onopgemerkt

Proef de sfeer bij Brendly

Je merk op de kaart zetten? Brendly is jouw one-stop-shop voor design werk. Vanuit onze studio verzorgen wij de online branding voor veelbelovende start-ups en innovatieve corporates. Bij Brendly je website laten ontwerpen verzekert je van modern, doordacht webdesign en hoge conversie. Zonder gedoe.

Bij een merk ontwerpen komt veel kijken. Denk aan kleuren, vormtaal, lettertypes, maar ook marketing en website ontwikkeling. Daar kun jij je druk om maken, of dat kun je ons laten doen. Niks moet, alles kan. Je persoonlijke Brendly contactpersoon adviseert waar nodig en begeleidt je door de wonderenwereld van brand identities en online marketing.

6
Vakidioten
125
Afgeronde projecten
9
Jaar oud

Je beste merk ooit laten maken?

Adviesgesprek inplannen