Website laten maken nieuwe stijl

Dat houdt in: strak design dat overtuigt, optimalisatie voor mobiele apparaten en nieuwe technieken die klanten overtuigen.

Jouw bedrijf. Adembenemend.

Brendly gelooft in de kracht van goed design. Daarom is alles dat wij maken niet alleen bloedmooi, maar ook effectief. We brengen jouw bedrijf digitaal tot leven in een overzichtelijk te navigeren design, met opvallende knoppen en op maat voor jouw content.

Perfect. Tastbaar.

Klanten bezoeken je website steeds vaker ook op tablet en mobiel. 60% van de websitebezoekers gaat mobiel zelfs sneller tot aankoop over dan achter de computer. Daarom zijn al onze websites en webshops responsief: perfect op ieder apparaat. Met design dat zich aanpast aan kleine schermen en speciale knoppen voor touchscreens.

Opvallend. Effectief.

Een website van Brendly levert klanten op. Met in-house ontwikkelde code op een basis van WordPress bieden wij premium functionaliteit voor een vriendenprijsje. Gericht op conversie: zorgen dat jouw bezoekers ook klant worden. Gebaseerd op bezoekersgedrag of het apparaat waarop je website bekeken wordt, en altijd effectief.

Sturend

Bewust kleurgebruik, subtiele animaties en de juiste balans in het design trekt de aandacht van de bezoeker waar jij die wilt hebben.

Browser 01 Over ons Contact

Responsief

Ons design past zich slim aan aan verschillende apparaten en schermen. Bijvoorbeeld met speciale contactknoppen voor mobiele bezoekers.

Browser 01

Reactonair

Onze websites reageren op de bezoeker. Zoals een notificatie die halverwege een pagina verschijnt en blijft hangen als je scrolt.

Browser 01

Vorm ter ondersteuning van functie

Bij Brendly gaan vorm en functie hand in hand. Samen met jouw formuleren we gerichte doelstellingen voor jouw website. Wij realiseren vervolgens deze doelen met een design waarin ieder onderdeel bijdraagt aan conversie. Denk aan tactische knoppen, smaakvolle call-to-actions en slimme animaties.

Krachtige call to actions

Duidelijke verkoop argumenten

Knoppen die de aandacht trekken

Laagdrempelig contact

Strakke graphics op maat

Menu item met focus

Strakke pagina gericht op conversie

Onze passie ligt in de raakpunten van strak design en effectieve conversie: mooie websites die zich terugverdienen en klanten genereren. Een website is meer dan alleen goede graphics; bij Brendly gaat webdesign hand in hand met internetmarketing. Een website laten maken op basis van bijvoorbeeld een businessplan? Geen probleem!

Artistiek, eigentijds en op maat

Minder commercieel ingesteld? Geen paniek, Brendly heeft ruime ervaring in het ontwerp en de realisatie van websites met een compleet eigen karakter. Samen met jou zoeken we de grenzen op van wat binnen webdesign mogelijk is. Met behulp van brainstorms en moodboards komen we tot een onderscheidend uiterlijk.

Doorzoekbare databases en meer

Ook voor technischere projecten is Brendly jouw partner! Het is onze kracht om bestaande elementen te combineren met custom code. Zo realiseren we krachtige automatisering voor een vriendenprijsje. Liever alles op maat, zoals een doorzoekbare database van bijvoorbeeld woningen, filterbaar op aantal badkamers? Dat kan ook!

Echt persoonlijk: webdesign met een gezicht

Brendly is gestart vanuit een passie voor goed design en persoonlijk contact in de wereld van webdesign en internetmarketing. Wij gruwelen van kennismakingen via een formulier of enkel telefonisch contact. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar en heeft iedere klant een vast en persoonlijk aanspreekpunt.

Persoonlijke kennismaking

Echte creativiteit kan niet vloeien zonder persoonlijke interactie. Daarom start bij ons ieder proces met een persoonlijke kennismaking. Geen verplichtingen, alleen lekkere koffie.

Design presentatie bij ons op kantoor

Wij zijn trots op ons werk. Daarom presenteren we onze ideeën graag aan jou in persoon. Zo zetten we samen de ‘puntjes op de i’ en leer jij hoe je het beste naar een design kan kijken.

Vaste account manager

Wij houden van duidelijke afspraken en transparantie. Daarom heb je een vaste accountmanager die op ieder moment weet in welke fase jouw proces zit.

Offerte aanvragen

Liever direct contact? Bel met Jacob op
06-11 13 15 18

""
1
Wat is je naam?your full name
Mogen we ook je telefoonnummer?your full name
Heb je een deadline?your full name
Heb je al een website?
Barst los!more details
0 /
Previous
Next

Bel ons op 06-11 13 15 18
Mail ons op info@brendly.nlOfferte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Beschrijf kort je project in het formulier hiernaast, dan ontvang je binnen 1 werkdag een offerte.

Vragen? Bel: 06-11 13 15 18
Offerte op maat

We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Bezoek onze website met een computer voor het offerteformulier, of tik op het emailadres hieronder.


info@brendly.nl
Vragen? Bel: 06-11 13 15 18